Az elme a játszóterünk a The Signifierben

  • Írta: gorien
  • 2020. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Signifierben egy kutató szerepét öltjük magunkra, aki a pszichológia és a mesterséges intelligencia tudora. A Dreamwalker nevű gépével alámerülünk az elme különböző rétegeibe, és ezáltal kell megoldanunk egy szokatlan rejtélyt.

A Playmestudio és a Raw Fury játéka, a The Signifier az emberi elme legkülönfélébb síkjaira kalauzol minket. Ebben a belsőnézetes kalandjátékban egy tech-noir világot fedezhetünk fel, miközben egy olyan rejtély megoldását kutatjuk, amelyhez a nyomokat épp úgy megtaláljuk a valóságban, mint a tudatos és a tudattalan emlékezetben. A készítők valódi feszültséggel teli élményt ígérnek, ami mentes a jump scare-ektől, miközben olyan filozófiai témákat fejteget, mint a mesterséges intelligencia helyzete vagy a szubjektív valóságérzékelés témaköre.

A játék főhőse Frederick Russell, aki a mesterséges intelligencia és a pszichológia szakértője, és a Dreamwalker nevezetű eszköz mögött álló tudós. Ez a kísérleti gép lehetővé teszi, hogy betekintsünk az elmébe, ezáltal pedig újravizsgáljuk az érzékszerveink által észlelt eseményeket. Russell egy összeesküvés közepén találja magát, amikor arra kérik, hogy az eszköz segítségével tudja meg, mi áll egy nagy tech cég alelnökének látszólagos öngyilkossága mögött.

Megjelenési dátumot még nem kaptunk a játékhoz, és egyelőre úgy tűnik, hogy csak PC-re adják ki.

2.
2.
crytek
Szeretjük az eféle játékokat jöhet!
1.
1.
latis666
"ami mentes a jump scare-ektől" - vicces de ez máris szimpatikussá tette a játékot. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...