A Control aratott a GDC Awardson

A hétre tervezett GDC elmaradt, de a hozzá időzített Game Developers Choice Awards díjátadót változatlanul megtartották online. A legtöbb díjat a Control zsebelte be, de még ez sem volt elég, hogy Az év játékának is nevezhesse magát.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
#3: Lemaradt
"Direkt belevertem pár órát" aztán már csak azért fejeztem be, mert bántam volna a rászánt 10 órát a háromnegyede körül. Szóval igen, végigjátszottam.
#3
#2: Én tegnap fejeztem be, de szerintem valami undormány a játék.
Az, hogy a "művészi" dizájn nem tetszik, legyen az én saram. Igénytelen vagyok, fogjuk erre.
De hogy a játékból semmit nem lehet látni az elnagyolt és túltolt effektek miatt az már a készítők hibája.
Szó ami szó a gunfight pazar benne és a Psi-Ops óta nem találkoztam ilyen jó képességekkel és annak megvalósításával, de minden más kritikán aluli.
A főhősnő olyan, mintha túltolta volna a szteroidokat és az átvezetők animációi is nevetségesek. Sokszor félelmetesebbek voltak az NPC-k mint a haas katonák vagy mi a bánatok. Olyan volt az egész rendezés, mintha kontakt hibás androidok beszélgetnének.

Direkt belevertem pár órát mert a QB-nél is zavart a sok effekt ami miatt szinte láthatatlan és játszhatatlan volt a játék, de ott legalább a történet és a karakterek, meg úgy az egész jó volt. Számomra viszont ez a játék egy hulladék.
#2
#1: Szerintem a Control-t is csak az a lövölde rajongó fikázza, aki nem játszott vele. Szerintem fasza.
#1
Ennyit kidzsimaról