Ghost Recon: Breakpoint - visszatér Sam Fisher

  • Írta: szlav
  • 2020. március 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft rutinosan hozza vissza a legnagyobb akcióhőseit, de sosem úgy, ahogy azt mi szeretnénk. A Wildlands után a Ghost Recon: Breakpoint is megkapja a saját Splinter Cell témájú frissítését.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Ubisoft szándékosan is a bolondját járatja velünk. Alig egy hete számoltunk be róla, hogy a hosszú évek óta kispadon ülő Perzsia hercege a For Honor harcosai közt tesz tiszteletkört, most pedig egy újabb elfeledett veteránnal cukkolnak bennünket a franciák. Ezúttal a Splinter Cell-játékok sokat látott ügynöke, Sam Fisher tér vissza, de sajnos nem egy önálló játék élén, hanem a Ghost Recon: Breakpoint legújabb mellékszereplőjeként.

Annyit viszont meg kell hagyni, hogy fejlesztők önreflektív humorérzéke nagyon is a helyén van. A Michael Ironside hangján megszólaló karakter csak úgy szórja a degradáló célzásokat robotokról, akik ellen senki nem akar harcolni, szintekre osztott fegyverekről, melyek problémája szerencsére már megoldódott, meg arról az igazán ramaty helyzetről, amivel minél hamarabb kezdeni kell valamit, különben Auroa szigete teljesen kiüresedik.

Egyébként nem ez lesz Sam Fisher első túrája a Ghost-csapat oldalán. Két évvel ezelőtt a Wildlands is megkapta a saját Splinter Cell témájú frissítését, ahol egy küldetés erejéig újra találkozhattunk az öregedő ügynökkel. Kár tagadni, jó újra látni a sötétben felvillanó éjjellátót, de annak még jobban örülnénk, ha Fisher ismét a saját története főhőse lehetne.

4.
4.
godach
#3: Gondolom te is hírekből informálódsz csak. Elmondom neked, hogy két AC rész között van annyi különbség, hogy bőven elég legyen és mégis megmaradjon a sorozat feelingje.
Nem beszélve arról, hogy évekig támogatja az Ubisoft a játékait tartalommal, rengeteg hétvégén lehetővé teszi az ingyenes kipróbálást és még sorolhatnám.
De persze a divatot követni kell :)
3.
3.
dracox
Az egy kaptafára menő, dög unalmas Assasinok mellett nem is csodálom, hogy csak ennyire telik tőlük a régi nagy címekkel kapcsolatban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...