HWSW: Rontja a képminőséget Európában a Netflix

Ideiglenesen lerontja a streaming videók minőségét Európában a Netflix. Az önkéntes intézkedéstől azt várják, hogy a telekommunikációs hálózatokon a koronavírus miatt jelentkező nagyobb terhelés enyhülhet valamelyest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#38
Törölt felhasználó
#37: És aludva egyet a beszélgetésre, kezdek egyet érteni Kawada-val. Pedig nem nagyon szeretnék :) .
Annyiban más , hogy nem a Magyar, hanem a nyugati médián szocializálódott, és idősebbekknél a komcsi tv-n nevelkedetteknél nagyon nagy bajok vannak.Hozzá tartoznak a liberális full fasiszták /lsd svédország/ .Nevetséges egybe írni a két szót de ez van. De eltértünk a témától.
A tájékozatlanság és annak hirdetése károsabb mint a vírus ..... .
#37
Törölt felhasználó
#36: Ne haragudj, úgy látom fogalmad sincs hogy működik a dolog.Így, ha nem bánod pár dolgot megosztanék veled.
1, A szolgáltatók nagyobb rohamra vannak felkészülve, mint pár skype-os tanóra.
2,Ha gáz van a szolgáltatással a szolgáltató lépni fog. Mint a T-mobil akit bírósági határozat ítélt el a P2P korlátozása miatt , csak szarnak rá.
Nyugodtan torrentezz /de inkább vedd meg a dolgokat/ nem fogod lassítani a netet.
#36
En odafigyelek, èjjel fogok torrentezni, nappal megnèzem ès nem terhelem a netet ezekkel sztrímelős xarokkal. Hadd tanuljamak az aprósàgok zavartalanul.
#35
#34: De ahol lassú a net, ott amúgy sem a jobb stream megy....
#34
#33: Barátnőm pl a gépének az asztalán horgol és naphosszat megy neki a netflix és a kábel egyenesen az agyába van belekötve. Ráadásul felénk tényleg szar a net is, csúcs időszakokban kijárási tilalom nélkül is lassú. Szerencsétlen Ori 2-t vagy 14 órát szedhettem, pedig 15 giga a játék, a net meg 200 mbit papíron. Ez napokkal az előtt volt, hogy kitalálták az otthon maradást.

Elméletben az én térségemben lehet haszna ennek a terhelősdinek, mert nekem még a gamekapocs is lassan frissítget itt néha momentán.
#33
#16: Ebben az is benne van, hogy aki otthon dolgozva / tanulva netet használ, nem Netflix-et néz közben. Persze, van minimális benefit, de tényleg nem ezen múlik. Több benne az olcsó reklámfogás mint a "haszon".
#31
#29: Néhányról kiderült, 99%-uk baromság.

Pl. vannak a teljesen elszálltak (chemtrail, lapos föld, ultimate...) amiket követek, mert jót mosolygok a szerencsétleneken, hogy mindenhol ellenséget látnak ezért agresszívan próbálják hirdetni felsőbbrendűségüket.
#29
#25: Az épeszű reális keretek lavírozó konteost ne keverjük már össze a laposföldes barmokkal azért.
Sok konteo-ról később kiderült, hogy volt alapja.
Iraki vegyifegyverek, roberto calvi, tonkin öböl, Pearlharbor.
#28
#27: Nem az Eu kritikával volt a bajom, hanem a megállapítással, ami szerint a magyar tájékozott.
#27
Törölt felhasználó
#23: Én sem olvasok el minden hírt 6 helyről, csak ami érdekel.De nem is kezdem el osztani az észt vagy nem foglalok állást olyan dologban, amit 1x valahol olvastam.
Ezt a cikket olvastam más verzióban is, ahol a szolgáltatók nyilatkozata is benne volt.
Ezért bátorkodtam kritizálni az EU-t.
#25
#24: Csak nem laposföldes a kolléga?
#23
#22: "A Magyar hozzászokott, hogy több forrásból tájékozódjon."

Ember... több időm van karanténban, de azért nem azzal akarom tölteni, hogy a mechanikus billentyűt szedem darabjaira az orromból ráömlő reggeli kávé miatt.
#22
Törölt felhasználó
#9: Ez pont nem az.
A Magyar hozzászokott, hogy több forrásból tájékozódjon.Jelen esetben az EU parázik, hogy nem fogja bírni a net.Közben a szolgáltatók pedig azt nyilatkozzák, hogy még az esti forgalmat sem éri el a használat.
Vagyis az EU egyáltalán nem nézett utána a dolgoknak.Esetleg ahogy előttem írta egyik fórumozó társam, energia spórolás miatt lehet.Csak nem azt nyilatkozzák.
#20
#19: Nagyon messze vagyunk már attól, hogy 9 éve beállt az EU hálózat 1 World of Tanks patch-től, amit egyszerre 10 millióan akartak letölteni :-)