HWSW: Rontja a képminőséget Európában a Netflix

Ideiglenesen lerontja a streaming videók minőségét Európában a Netflix. Az önkéntes intézkedéstől azt várják, hogy a telekommunikációs hálózatokon a koronavírus miatt jelentkező nagyobb terhelés enyhülhet valamelyest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#39
#38: Nem nevetséges, én liberális vagyok és nagyon utálom a magukat annak nevező, de valójában teljesen fasiszta szélsőségeseket akik ha tehetnèk az élet minden területét úgy szabályoznák törvényileg hogy azt a nácik meg a szovjetek is megirigyelnék.
#38
#37: És aludva egyet a beszélgetésre, kezdek egyet érteni Kawada-val. Pedig nem nagyon szeretnék :) .
Annyiban más , hogy nem a Magyar, hanem a nyugati médián szocializálódott, és idősebbekknél a komcsi tv-n nevelkedetteknél nagyon nagy bajok vannak.Hozzá tartoznak a liberális full fasiszták /lsd svédország/ .Nevetséges egybe írni a két szót de ez van. De eltértünk a témától.
A tájékozatlanság és annak hirdetése károsabb mint a vírus ..... .
#37
#36: Ne haragudj, úgy látom fogalmad sincs hogy működik a dolog.Így, ha nem bánod pár dolgot megosztanék veled.
1, A szolgáltatók nagyobb rohamra vannak felkészülve, mint pár skype-os tanóra.
2,Ha gáz van a szolgáltatással a szolgáltató lépni fog. Mint a T-mobil akit bírósági határozat ítélt el a P2P korlátozása miatt , csak szarnak rá.
Nyugodtan torrentezz /de inkább vedd meg a dolgokat/ nem fogod lassítani a netet.
#36
En odafigyelek, èjjel fogok torrentezni, nappal megnèzem ès nem terhelem a netet ezekkel sztrímelős xarokkal. Hadd tanuljamak az aprósàgok zavartalanul.
#35
#34: De ahol lassú a net, ott amúgy sem a jobb stream megy....
#34
#33: Barátnőm pl a gépének az asztalán horgol és naphosszat megy neki a netflix és a kábel egyenesen az agyába van belekötve. Ráadásul felénk tényleg szar a net is, csúcs időszakokban kijárási tilalom nélkül is lassú. Szerencsétlen Ori 2-t vagy 14 órát szedhettem, pedig 15 giga a játék, a net meg 200 mbit papíron. Ez napokkal az előtt volt, hogy kitalálták az otthon maradást.

Elméletben az én térségemben lehet haszna ennek a terhelősdinek, mert nekem még a gamekapocs is lassan frissítget itt néha momentán.
#33
#16: Ebben az is benne van, hogy aki otthon dolgozva / tanulva netet használ, nem Netflix-et néz közben. Persze, van minimális benefit, de tényleg nem ezen múlik. Több benne az olcsó reklámfogás mint a "haszon".
#32
#31
#29: Néhányról kiderült, 99%-uk baromság.

Pl. vannak a teljesen elszálltak (chemtrail, lapos föld, ultimate...) amiket követek, mert jót mosolygok a szerencsétleneken, hogy mindenhol ellenséget látnak ezért agresszívan próbálják hirdetni felsőbbrendűségüket.
#30
#29: 911...
Sok van csak divat laposföldezni meg konteó szöveggel legyinteni. Így lehet a legkönnyebben elmismásolni a dolgokat.
#29
#25: Az épeszű reális keretek lavírozó konteost ne keverjük már össze a laposföldes barmokkal azért.
Sok konteo-ról később kiderült, hogy volt alapja.
Iraki vegyifegyverek, roberto calvi, tonkin öböl, Pearlharbor.
#28
#27: Nem az Eu kritikával volt a bajom, hanem a megállapítással, ami szerint a magyar tájékozott.
#27
#23: Én sem olvasok el minden hírt 6 helyről, csak ami érdekel.De nem is kezdem el osztani az észt vagy nem foglalok állást olyan dologban, amit 1x valahol olvastam.
Ezt a cikket olvastam más verzióban is, ahol a szolgáltatók nyilatkozata is benne volt.
Ezért bátorkodtam kritizálni az EU-t.
#26
#25: Arra a kérdésre azt szokta mondani honnan tudom hogy nem az?
Láttam már kintről?
#25
#24: Csak nem laposföldes a kolléga?
#24
#22: Ahhoz hozzá.
Mikor hallom a munkatársaimat kibeszélni a járványt és ilyen dumák hogy direkt ki lett fejlesztve meg elszabaditva mert Bill Gates meg akarja tizedelni az emberiséget mert valamikor azt nyilatkozta túlnépesedés van és hasonló konteos baromságok.
Az átlag npc ember a facebookrol tájékozódik és minden baromságot meg álhír elhisz ha az tetszik neki vagy fel tud rajta háborodni.
#23
#22: "A Magyar hozzászokott, hogy több forrásból tájékozódjon."

Ember... több időm van karanténban, de azért nem azzal akarom tölteni, hogy a mechanikus billentyűt szedem darabjaira az orromból ráömlő reggeli kávé miatt.
#22
#9: Ez pont nem az.
A Magyar hozzászokott, hogy több forrásból tájékozódjon.Jelen esetben az EU parázik, hogy nem fogja bírni a net.Közben a szolgáltatók pedig azt nyilatkozzák, hogy még az esti forgalmat sem éri el a használat.
Vagyis az EU egyáltalán nem nézett utána a dolgoknak.Esetleg ahogy előttem írta egyik fórumozó társam, energia spórolás miatt lehet.Csak nem azt nyilatkozzák.
#21
#19: Kiderült? Azzztakhurrrva.
Kicsit úgy érzem magam mikor egy komment érkezik tőled, mint mikor a majmok bolygójában Caesar először szólalt meg!!!
#20
#19: Nagyon messze vagyunk már attól, hogy 9 éve beállt az EU hálózat 1 World of Tanks patch-től, amit egyszerre 10 millióan akartak letölteni :-)