Hamarabb kerül fel a Disney+-ra az új Pixar-film

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt unortodox lépésre szánta el magát a Disney, az alig két hete mozikba került Pixar-filmet már ma elérhetővé teszi digitálisan, április elején pedig a Disney+-premierre is sor kerül.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a koronavírus miatt számos film és sorozat forgatását kellett leállítani, és több mozipremiert is elhalasztottak a stúdiók - a Disney legutóbb a Black Widow debütálását napolta el. Vannak azonban olyan filmek is, amelyeket még "melegében" értek a járvány miatti bezárások, emiatt a becsült jegyárbevételüknek mindössze a töredékét tudták összehozni.

Így járt a Pixar új animációs filmje, az Előre is, amely nálunk március 5-én került mozikba. A Disney a helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy a digitális videotékákban már mától, a Disney+ kínálatában pedig április 3-tól elérhetővé teszi a címet - alapesetben ennek az átfutási ideje lényegesen hosszabb. Nemcsak ők határoztak így: az Emma, a Bloodshot és a Birds of Prey is hamarabb vált elérhetővé online, a Trolls World Tour pedig már a tervezett premier napján, április 10-én megnézhető lesz digitálisan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...