Resident Evil 3 - ez történt korábban

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 20.
  • Videó
Link másolása
Vészesen közeleg a felújított Resident Evil 3 megjelenése, így ha kimaradtak a korábbi epizódok, és nincs már időd bepótolni őket, érdemes átfutnod a Capcom videóját, amelyben összefoglalják az előzményeket.

Ha kimaradtak a korábbi epizódok, de mindenképpen belevágnál a Resident Evil 3-ba, érdemes megnézned a Capcom közel ötperces videóját, amely röviden összefoglalja a Resident Evil 0, a Resident Evil és a Resident Evil 2 történetét. Az anyag ezek után nyilván spoileres, csak akkor vágj bele, ha nincs már időd bepótolni ezeket a részeket!

A Resident Evil 3 április 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a lemezén pedig ott találjuk majd a multiplayer mellékágat, a Resident Evil: Resistance-et is. A remake demója eközben már tölthető, a végigjátszásával ráadásul egy új trailert is fel lehet oldani, amit alább szintén beágyaztunk azoknak, akiket csak ez érdekel:

Azokat sem hagyjuk üres kézzel távozni, akik maximális lemaradásban vannak Resident Evil-fronton: az ő figyelmükbe ajánljuk a március 31-ig elérhető Humble Capcom Mega Bundle-t, amelyben több korábbi rész is szerepel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...