A Square Enix két Lara Croft-kalandot ad ajándékba

A kiadó csatlakozik az otthonmaradást támogató kampányhoz, és számos akciós terméken túl egy Tomb Raider- és egy Lara Croft-játékot tett ingyenessé. Érdemes rájuk most lecsapni, mert az akció lejárta után is megtarthatjuk a termékeket.
  • Írta: nodae

Kommentek

#76
#74: Ez alapján sztem neked is a Shadow fog a legjobban tetszeni. De nem akarom túlhájpolni, mert aztán csalódni fogsz. Egy kis pihenés biztos hogy kell, ne azért legyen unalmas az uccsó rész, mert hirtelen sok volt Larából.
#75
YanezModerátor
#74: Nekem is kb hasonló a véleményem. A Shadowt pedig én is most fogom tolni.
#73
#72: :)
#72
YanezModerátor
#71: Orvosok? Nyárlakkolóról van szó ember! Rajta már a mastercard sem segít.
#71
#69: Ja, közben leesett. De nincs semmi baj. Megoldják az orvosok. Bíznod kell bennük XD.
#68
#66: Hát, szerintem, ha valaki 5 évben egyszer megcsinál egy ilyen gyűjtést és élvezi, az még nem full idióta. Viszont, ha valaki, pl megvesz egy játékot, amire oda van írva, hogy 500 achievement + összesen húszezer gyűjtenivaló, mindez 3 ismétlődő feladattal és úgy érzi, hogy ezt neki mindenképp meg kell csinálnia, az nettó agybeteg és kezeltetnie kellene magát.
#67
SLi
#65
#64: Na ettől meg én lettem rosszul. Persze értem én és mosolyogtam is a gif-eden, de én kb úgy vagyok vele, mint Kawada. Mármint van olyan játék, aminek tényleg úgy állok neki, hogy kő komolyan, csak a sztori. Persze találkozok bennük dolgokkal, és ha valamiért élvezem, akkor csinálom is őket. Én pl a Shadow of TR-ben, miután találtam térképet és jelezte, hogy hol van tomb, még teleportáltam is, utána meg mászkáltam, hogy megtaláljam. De ez csak azért volt, mert jók voltak a tomb-ok. Viszont, ha ez valamiért nekem nem tetszik, vagy unalmassá válik, netán kinyírni kezdi a játékot, akkor én is szó szerint kikerülök mindent és csak előre megyek.

Az acsi dolog meg belőlem kimaradt. Nekem is vannak és van amikre büszke vagyok, mint hogy végigvittem ezt-azt kő nehéz fokozaton, de nekem ennyi elég, az összes acsi meg annak kell, akinek 6 anyja van XD Van sok más játék is, nem csak PC-n, szerintem időpocsékolás a sok acsi és platinázás.
#64
SLi
#63: számomra is érthetetlen mégis 7 órát keringtem lovaskocsival az AC syndicate-ben minden utamba eső tereptárgyat összetörve hogy meglegyen ez:
https://www.playstationtrophies.org/game/assassins-creed-syndicate/trophy/125077-Without-a-Grudge.html
#63
#61: Simán érthető.
Ez olyasmi, mint a platinázás.
Benne vagyok egy csoportban, aminek Platina Trófea Klub a neve és számomra érthetetlen, hogy lehet valaki annyira elvetemült, hogy a játékidő sokszorosát veri bele valamibe (ami sokszor nem is élvezetes) csak azért hogy meglegyen az a nyüves trófea.
Viszont nekem is van kettő (FarCry Primal és Days Gone) amire nem csak büszke vagyok, de még élveztem is.
És ilyenek az "5-öt arrébb kell lépni miattuk hagyom." dolgok is. Én sem igazán szeretek valamit kényszerből csinálni, de ha úgy vesz rá a játék hogy észre sem veszem, akkor az már ér valamit.
#61
SLi
#60: "de ha már 5-öt arrébb kell lépni miattuk hagyom."
https://bit.ly/3dvipQj
#59
Törölt felhasználó
#57: A Rise-nek az expediciós mód az egyik nagy erőssége.Legalábbis nekem nagyon bejön.Azon belül is a survival mod, és a leszármazottak ellenállása.Utóbbival majd minden nap játszom picit.Játékosok kártyából készítenek pályákat feladatokat.Pár napig lehet rajta versenyezni.Jutalom játékbeli pénz amiért kártyákat vehetsz, és te is készíthetsz, és megoszthatod.
De a többi expediciós mód is jól sikerült.
#58
#57: Örülök, hogy eddig tetszik és jó szórakozást hozzá :) A trilógia egészére gondolva sok emléket tudok felidézni az eddigi egyetlen Rise végigjátszásomból is és bennem úgy maradt meg, hogy egy jó játék. Volt pár rész, ami úgy elkapott, hogy valamikor újra akarom majd játszani. Ráadásul ha egyszer újra játszom, nekem még van benne + sok óra tartalom, amit kihagytam. De ha neked az 1-hez képest ennyire bejön a 2, akkor lehet, hogy a végére a Shadow lesz a kedvenced és egyben rajongóvá is válsz. Na de ne szaladjunk annyira előre. ;)