Megsürgették a Sonic lemezes kiadását

  • Írta: nodae
  • 2020. március 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A villámgyors kék sün moziját mind a gyerekek, mind a gyerekkori emlékek immár felnőtt őrzői várták. Február 13-tól Jim Carrey-vel a főszerepben mi is megtekinthettük a weben sokat tárgyalt filmet.

Mint mostanában olyan sok mindenben, így a mozikban is nagy galibát okozott a koronavírus-járvány kitörése. A Sonic februári megjelenése körüli időszakot hazavágta a nyugati világban fejét éppen felütő krízis. A filmet még játszották volna a mozikban, ám azok sorra elkezdtek bezárni, így a Paramount gondoskodni akart azokról, akik esetleg nem látták még.

A Sonic, a sündisznó film hivatalos Twitterén jelentették be, hogy e hónap végén, azaz március 31-én jön a film Blu-ray formátumban, május 19-én pedig 4K UHD minőségben is be tudjuk majd szerezni.

A könyvelt hasznot a járvány nagyban nem érintette egyébként a maga, világszerte 306 millió dollárra rúgó bevételével, mely meghaladta a Pokémon - Pikachu, a detektív statisztikáit, így Észak-Amerikában ez lett az a videojáték-filmadaptáció, mely minden idők legnagyobb összegét hozta a konyhára.

A napokban egyébként több stúdió is hasonló döntést hozott az aktuális mozipremierjei kapcsán, a Disney például az új Pixar-filmet tette elérhetővé idő előtt digitálisan.

1.
1.
lesik20
"Február 13-tól Jim Carrey-vel a főszerepben mi is megtekinthettük a weben sokat tárgyalt filmet."

El fog menni az a röpke 11 hónap :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...