Valorant - bemutatkozik Sova

  • Írta: szlav
  • 2020. március 22.
  • Videó
Link másolása
Sorra érkeznek a Valorant hőseit bemutató rövidke videoklipek. Legutóbb a csapat mesterlövészéről, Sováról hullott le a lepel, aki távcsöves puskával és egy repülő drónnal szúrja ki messziről az áldozatait.

Szépen lassan kialakul előttünk a kép arról, hogy miféle főhősökkel érkezik a Riot Games kompetitív hero-shootere, a Valorant. Phoenix és Viper képességei elsősorban abban segítették őket, hogy elzárják ellenfeleik útvonalait, sok esetben limitálva a riválisaik látóterét is, a legújabb hős, Sova azonban ennek épp az ellenkezője.

Az orosz mesterlövész, amellett, hogy maga mellett tudhatja a távolság előnyét, egy drónt is hoz a csatába, mellyel előre kilesheti a sarok mögött lapuló rosszfiúkat. Ha ez nem lenne elég, akkor az úgynevezett Recon Boltot ellőve szintén megláthatjuk a falak mögött rejtőző ellent - ez a képesség egészen ismerős lesz az Overwatch Hanzo-játékosai számára. Habár a videón ezt nem látni, Sova a végső képességével kap három különleges lövést, amelyekkel minden falat átszakíthat, akár a teljes térképen keresztül - így kap teljes értelmet a hős arzenálja.

A premier dátuma, illetve a célplatformok listája egyelőre nem ismert, de azt már elkönyvelhetjük, hogy a Valorant PC-re megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...