Vampire: Coteries of New York - úton a konzolverzió

  • Írta: szlav
  • 2020. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Decemberben a PC-s játékosok már elmerülhettek New York vámpírklánoktól hemzsegő éjszakáiban, a konzolos verzió megjelenési dátumáról azonban csak hozzávetőleges információkat kaptunk... mind ez idáig.

A Vampire: The Masquerade - Coteries of New York ugyan nem lett minden idők legjobb játéka, de ízelítőnek jó lehet azok számára, akik már alig várják, hogy hosszú órákig elmerüljenek a várhatóan még idén megérkező Bloodlines 2 világában. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen akadnak még rengetegen, akik esélyt sem kaptak arra, hogy megismerjék a Nagy Alma vámpírtársadalmának intrikáit, lévén a Coteries of New York eddig kizárólag számítógépen jelent meg.

A már korábban megszellőztetett konzolváltozat márpedig érkezik, ráadásul hamarabb, mint gondolnánk! A legfrissebb hírek szerint  Switch-verzió március 24-én, a PlayStation 4-es átirat pedig egy nappal később, vagyis március 25-én lát napvilágot (vagy inkább holdvilágot?). Az Xbox One-os portról egyelőre nincsenek konkrét hírek, de a Draw Distance csapata korábban ezt is egy kalap alá vette a konzolos társaival, mondván "hamarosan érkezik" az átirat, így nem lennénk meglepve, ha a jövő hét folyamán a Microsoft gépére is befutna a játék.

A konzolos verzió egyébként számos javítást, új grafikai elemeket, karakterportrékat és a kibővített helyszínháttereket hoz magával, de a fejlesztők tovább csiszolták az eddig amúgy is tisztességes audiodizájnt is. Ezeket az újdonságokat természetesen a PC-s közönség is megkapja egy ingyenes frissítés formájában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...