Eltűnt a Mortal Kombat a Steam boltjából

  • Írta: gorien
  • 2020. március 23.
  • Hír
Link másolása
A minap nyoma veszett a Mortal Kombat: Komplete Editionnek a Steam üzletéből. A kiadó kérésére távolították el, és bár tőlük még nem kaptunk magyarázatot, meglehet, hogy Freddy Krueger az oka az egésznek.

A Mortal Kombat-sorozat kilencedik része 2011-ben visszatért az alapokhoz, amikor új életet lehelt az addigra kifulladni látszó verekedős franchise-ba. 2013-ban a játék minden kiegészítőjét tartalmazó Mortal Kombat: Komplete Edition PC-n is tiszteletét tette, amely tegnapig gond nélkül megvásárolható volt a Steamen. Onnan azonban most eltűnt.

A játék adatlapján jelenleg annyi olvasható, hogy a kiadó kérésére távolították el, a Warner Bros. azonban nem indokolta meg a döntést. A rajongóknak viszont van egy elmélete: többször tapasztaltuk már, hogy licencelési problémák miatt üti meg egy-egy játék a bokáját, és itt is ez lehet a helyzet, méghozzá Freddy Krueger miatt.

A horrorkarakter kiagyalójának, Wes Cravennek a hagyatékkezelői ugyanis egy fél éve visszaszerezték Freddy Krueger jogát, ezzel pedig ők irányítják a figura sorsát az Egyesült Államokban, míg a világ többi részén továbbra is a Warner Bros. Egy ebből fakadó licencvita például hátterében állhat ennek a jelenlegi, váratlan lépésnek.

Remélhetőleg a helyzet minél előbb tisztázódik, addig azonban a Mortal Kombat rajongói kénytelenek beérni a többi, még elérhető epizóddal. A sorozat legújabb részébe például holnap érkezik önmagában is megvásárolhatóan Spawn, aki tovább bővíti a NetherRealm játékaiban felbukkanó vendégszereplők sorát.

9.
9.
zsocc-nrg
Fanatical-on MÉG megvehető!

https://www.fanatical.com/en/game/mortal-kombat-komplete-edition
4.
4.
ribizly
#1: Mondjuk annyiból, hogy akinek meg van vásárolva azt kárpótolni kellene...
1.
1.
Heldengeist
Mennyiből tartana amúgy kipatcheli egy (DLC) karaktert?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...