A Nintendo kérésére kivették Mariót a Dreamsből

A PlayStation 4 platformon elérhető Dreams játékban kezdenek elszaporodni a más cégek szellemi termékeinek sorába tartozó elemek. A Nintendo cérnája Mariónál szakadt el, a Sony pedig elismeri a panasz jogosságát.
  • Írta: nodae

Kommentek

#28
SLi
Az Otherworld az olyan mint amilyennek a nagyon buta ember elképzeli az "újságírást".
Kedvencem az volt mikor olyan szinten nem értették meg a Birdmant hogy konkrétan egy igaz mondat nem volt a kritikájukban.
#27
#23: Mikor elkezdték a podcastet és csak a VR-ról volt szó az jó volt. Utána mikor már mindenhez is értettek akkor lett kurva nagy baj szerintem.
#26
#24: Az amikor valótlan állít egy játékról az minden csak nem vélemény. Ahogy az sem hogy azért szarozza mert balfasz hozzá.
#24
#23: Amit írtál csak az nem stimmel, hogy nem teszteket, hanem élmény bemutatókat csinálnak.
Ebből adódik, hogy a saját véleményüket mondják el egy adott játékról/filmről.
#23
#19: Otherworld köszi nem akkora baromságokat tudnak összehordani, még a nagyrabecsült Phelan is..Nulla fos csapat pláne a játéktesztjeik amik cirka Zoly ízlése szerint vannak belőve, ha valamihez balfasz akkor az szar játék és ezt a maga undorító pökhendi előadásmódjában tolja...
#22
#20: Én a podcast miatt szerettem meg őket, de elég hamar elidegenített Phelan. Az első egy-két részben nem volt ennyire durva, de utána valami elkattant benne. A legutóbbit már nem tudtam megnézni se.
#21
manapsag mar mindent jateknak hivnak ami a kepernyon van szines,3d-s es mozog es lekot egy 3evest 10percnel tovabb?
Meg szep hogy kivettek, talan dollar szazmilliokat koltott a nintendo a mario reklamozasara az evtizedek alatt.
#20
#19: Phelan egy vérbeli, agygőzös divat PS fanboi. Pedig nem így indult, de idővel nem tudott meghasonluni önmagával. A Zoly meg jó gyerek, de időről időre beindul az agyában a hangya, azt ki tud találni, meg be tud mondani olyan hülyeségeket, hogy ha a kutya bevenné, megveszne. Ezért most röppent is náluk a patreon támogatásom. Szeretem amúgy a csatornát és követem továbbra is. Nyilván lehet rájuk is szart dobálni, de én nem teszem.
#19
#5: Valaki nézi az Otherside podcastet? Ritka nagy sületlenségeket tudnak mondani ha Phelan áttér a társadalomra és nagyon előbújik az egocentrikus énje.. fenntartásokkal kezelném amiket mond.
#18
#13: Neked már ráment ahogy nézem mert állandóan próbálsz beugatni nekem úgy hogy másnak pofázol csak pont nem érdekel.
Leírt egy marhaságot arra reagáltam, ez van.
#17
#12: Biztos az fog róla bárkinek is eszébe jutni...:)
#16
#1: Majd csak túlélik valahogy hogy a nagyságos úr nem vesz tőlük semmit....
#15
#14: Ja, még annyi, hogy pont olyan időket élünk hogy egy-egy IP-nek ( legyen film, játék ) sokszor a tulaja se képes jó minőséget csinálni. Ha mindenre mindenki rászabadulna, akkor meg azon menne a balhé hogy "mér engedik ezt". Mégis hogy menne a minőség ellenőrzés például ha a tulaj akkor tudja meg készült valami amikor már "kint van" ?
#14
#9: Annyi hülye vita volt már erről. Nem értem miért megy a hiszti MÁR MEGINT. Mindenki tudja hogy ez így megy, de mégis próbálkoznak, aztán meg megy a nyavajgás, meg a jogtulaj gyalázása. Amúgy meg a csóka már így is jól járt, mert nem igaz hogy semmit se lát ebból. Ismertséget, és talán egy jól fizető állást. Ha nem Mario-vanl csinálta volna ezt, akkor a kutya nem tudná kicsoda, esüllyedt volna az egész munka a 100 milliomodik mászkálós játékok között. ( Persze nem azt mondom hogy nem ügyes a fickó ) Erről ennyit. Egy cégnek nincs kapacitása arra hogy mindent ellenőrizgessen , ha ez szabadon mehetne kismillió rakás fos is lenne "Marioval". Ha kitalálsz egy világot, egy karaktert az a tiéd. Ha ez megtörténik ( hajrá ) , te se fogod bánni ha nem használhatja bárki. Teljesen felesleges itt grál lovagot meg Robin Hood-ot játszani.
#13
#12: Neki mindegy csak kötekedhessen. Kezd az agyára menni a karantén.
#11
#10: Úgy érzem nem azon van a hangsúly, hogy pont ez az ember mennyi idő alatt meddig jut. Hanem amikor majd lesz rá 4.5,10 ember (mert a dreams jövője ebben van), akkor igenis simán megcsinálnak majd egy teljes értékű játékot.
#10
#8: Vajon hány év lenne a komplett mario galaxy-t ilyen mód megcsinálni....Talán a Ps6-ig el is készülne vele ez az egy szem ember aki csinálta...talán....
#9
#5: Nagy brillírozás...
A készítő egy fillért sem lát abból hogy összerakja a mario-t a dreams-ben....De még csak kitüntetést sem. Semmit. Maximum elismerő user hozzászólásokat. Senki nem keres ezzel pénzt, a nintendo pedig nyilván nem bukik vele pénzt. Sőt ha jobban belemegyünk talán olyanokkal is megszeretteti akik eddig kerülték, ezzel is sarkalvam őket arra hogy rámenjenek nintendo-n csak ide a nintendo nem jut el mert egy moslék szar cég akiket egyedül a saját játékkínálata és a vásárlók birkasága húz ki mindig a szarból.
Megint bemutattad nekünk tündöklő elmédet,köszönjük.