A Nintendo kérésére kivették Mariót a Dreamsből

A PlayStation 4 platformon elérhető Dreams játékban kezdenek elszaporodni a más cégek szellemi termékeinek sorába tartozó elemek. A Nintendo cérnája Mariónál szakadt el, a Sony pedig elismeri a panasz jogosságát.
  • Írta: nodae

Kommentek

#28
SLi
Az Otherworld az olyan mint amilyennek a nagyon buta ember elképzeli az "újságírást".
Kedvencem az volt mikor olyan szinten nem értették meg a Birdmant hogy konkrétan egy igaz mondat nem volt a kritikájukban.
#27
#23: Mikor elkezdték a podcastet és csak a VR-ról volt szó az jó volt. Utána mikor már mindenhez is értettek akkor lett kurva nagy baj szerintem.
#26
#24: Az amikor valótlan állít egy játékról az minden csak nem vélemény. Ahogy az sem hogy azért szarozza mert balfasz hozzá.
#25
#23: amugy mi a kulonbseg az otherworld es xy youuber joska kozott? :D contentre es minosegre tokre ugyan olyanok, es ezt inkabb negativkent mondom... a regi OWnek meg volt egy baja, de ez ami mostansag megy.. :D
#24
#23: Amit írtál csak az nem stimmel, hogy nem teszteket, hanem élmény bemutatókat csinálnak.
Ebből adódik, hogy a saját véleményüket mondják el egy adott játékról/filmről.
#23
#19: Otherworld köszi nem akkora baromságokat tudnak összehordani, még a nagyrabecsült Phelan is..Nulla fos csapat pláne a játéktesztjeik amik cirka Zoly ízlése szerint vannak belőve, ha valamihez balfasz akkor az szar játék és ezt a maga undorító pökhendi előadásmódjában tolja...
#22
#20: Én a podcast miatt szerettem meg őket, de elég hamar elidegenített Phelan. Az első egy-két részben nem volt ennyire durva, de utána valami elkattant benne. A legutóbbit már nem tudtam megnézni se.
#21
manapsag mar mindent jateknak hivnak ami a kepernyon van szines,3d-s es mozog es lekot egy 3evest 10percnel tovabb?
Meg szep hogy kivettek, talan dollar szazmilliokat koltott a nintendo a mario reklamozasara az evtizedek alatt.
#20
#19: Phelan egy vérbeli, agygőzös divat PS fanboi. Pedig nem így indult, de idővel nem tudott meghasonluni önmagával. A Zoly meg jó gyerek, de időről időre beindul az agyában a hangya, azt ki tud találni, meg be tud mondani olyan hülyeségeket, hogy ha a kutya bevenné, megveszne. Ezért most röppent is náluk a patreon támogatásom. Szeretem amúgy a csatornát és követem továbbra is. Nyilván lehet rájuk is szart dobálni, de én nem teszem.
#19
#5: Valaki nézi az Otherside podcastet? Ritka nagy sületlenségeket tudnak mondani ha Phelan áttér a társadalomra és nagyon előbújik az egocentrikus énje.. fenntartásokkal kezelném amiket mond.
#18
#13: Neked már ráment ahogy nézem mert állandóan próbálsz beugatni nekem úgy hogy másnak pofázol csak pont nem érdekel.
Leírt egy marhaságot arra reagáltam, ez van.
#17
#12: Biztos az fog róla bárkinek is eszébe jutni...:)
#16
#1: Majd csak túlélik valahogy hogy a nagyságos úr nem vesz tőlük semmit....
#15
#14: Ja, még annyi, hogy pont olyan időket élünk hogy egy-egy IP-nek ( legyen film, játék ) sokszor a tulaja se képes jó minőséget csinálni. Ha mindenre mindenki rászabadulna, akkor meg azon menne a balhé hogy "mér engedik ezt". Mégis hogy menne a minőség ellenőrzés például ha a tulaj akkor tudja meg készült valami amikor már "kint van" ?
#14
#9: Annyi hülye vita volt már erről. Nem értem miért megy a hiszti MÁR MEGINT. Mindenki tudja hogy ez így megy, de mégis próbálkoznak, aztán meg megy a nyavajgás, meg a jogtulaj gyalázása. Amúgy meg a csóka már így is jól járt, mert nem igaz hogy semmit se lát ebból. Ismertséget, és talán egy jól fizető állást. Ha nem Mario-vanl csinálta volna ezt, akkor a kutya nem tudná kicsoda, esüllyedt volna az egész munka a 100 milliomodik mászkálós játékok között. ( Persze nem azt mondom hogy nem ügyes a fickó ) Erről ennyit. Egy cégnek nincs kapacitása arra hogy mindent ellenőrizgessen , ha ez szabadon mehetne kismillió rakás fos is lenne "Marioval". Ha kitalálsz egy világot, egy karaktert az a tiéd. Ha ez megtörténik ( hajrá ) , te se fogod bánni ha nem használhatja bárki. Teljesen felesleges itt grál lovagot meg Robin Hood-ot játszani.
#13
#12: Neki mindegy csak kötekedhessen. Kezd az agyára menni a karantén.
#12
#9: látom nem érted.... a nintendonak a mario arra kell, hogy ha valaki meghallja hogy mario akkor az jusson eszébe, hogy nintendo, nem ps4 meg dreams... ez szellemi tulajdon károsítás, vagy komolyan ennyire nincs józan esze az embereknek?

Meg alapból ha az enyém valami, és tegyük fel egy greedy segg vagyok, és valaki feltűnik valahol az én cuccommal tök mind1 hogy közvetlenül lopva vagy közvetetten, az még mindig az enyém, és nem kérdezte meg hogy használhatja-e. Lehet megengedtem volna neki 10 ezer forintért mondjuk, és egy szót nem szólnék , de így? Ez qrvára nem így működik, aztán a sok barom kölyök meg szemkötős "felnőtt" hisztizik...
#11
#10: Úgy érzem nem azon van a hangsúly, hogy pont ez az ember mennyi idő alatt meddig jut. Hanem amikor majd lesz rá 4.5,10 ember (mert a dreams jövője ebben van), akkor igenis simán megcsinálnak majd egy teljes értékű játékot.
#10
#8: Vajon hány év lenne a komplett mario galaxy-t ilyen mód megcsinálni....Talán a Ps6-ig el is készülne vele ez az egy szem ember aki csinálta...talán....
#9
#5: Nagy brillírozás...
A készítő egy fillért sem lát abból hogy összerakja a mario-t a dreams-ben....De még csak kitüntetést sem. Semmit. Maximum elismerő user hozzászólásokat. Senki nem keres ezzel pénzt, a nintendo pedig nyilván nem bukik vele pénzt. Sőt ha jobban belemegyünk talán olyanokkal is megszeretteti akik eddig kerülték, ezzel is sarkalvam őket arra hogy rámenjenek nintendo-n csak ide a nintendo nem jut el mert egy moslék szar cég akiket egyedül a saját játékkínálata és a vásárlók birkasága húz ki mindig a szarból.
Megint bemutattad nekünk tündöklő elmédet,köszönjük.