Stadia-exkluzív érkezik a Splash Damage-től

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Brinket és a legutóbbi Gears-játékok multiplayerét is jegyző Splash Damage bejelentette, hogy megállapodott a Google-lel, és ennek értelmében egy exkluzív címet fejlesztenek majd a cég felhőalapú szolgáltatására.

Stadia-exkluzívon dolgozik a Splash Damage, a csapat az első részleteket a következő hónapokban árulja majd el az új jövevényről. "A Splash Damage-nél mindig is az innováció volt a célunk, és mindig olyan partnereket és platformokat kerestünk, amelyek lehetővé teszik ezt számunkra. A Stadiának a bejelentése óta óriási rajongói vagyunk, lenyűgöz bennünket a technológia és a Stadia-csapat játékok iránti szenvedélye is" - szól a bejelentés csapat blogján.

Konkrétumokat tehát nem tudtunk meg az új fejlesztésről, így egyelőre csak tippelni tudunk, hogy min dolgozhatnak a srácok. A Splash Damage egyik specialitása a multiplayer, a csapat első hivatalos projektje a Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory volt, ezt követően a Batman: Arkham Origins, a Gears of War 4 és a Gears 5 többjátékos részénél is közreműködtek. A csapat munkája a Brink, jelenleg pedig a Gears Tactics munkálatainál segítenek be.

1.
1.
Nagyerecsakide
Régi szép idők... Wolfi, majd a Quake Wars meccsek. Sírok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...