Kiszivárgott képen a törölt Star Wars 1313

Csakhogy még egyszer fájdítsuk a szívünket a több mint hét évvel ezelőtt elkaszált Star Wars 1313 miatt, egy új kiszivárgott screenshot érkezett a LucasArts fejvadászos játékából.

Talán egyetlen Star Wars-projekt elvesztése sem fáj annyira, mint a Star Wars 1313 esete, melynek fejlesztését a Disney 2012 után beszüntette, feltehetően a Lucasfilm, illetve a LucasArts felvásárlásával egy időben. A Boba Fettről szóló akciójáték Coruscant bűntől hemzsegő alvilágában, a városbolygó 1313. szintje körül játszódott volna, az első éles játékmenet alapján pedig a látványra nem lehetett panaszunk.

Sajnos mindez már a múlté, de még ennyi év után is szállingóznak felvételek a törölt játék kapcsán. A széria ikonikus antihősét ábrázoló kép a Star Wars subredditjén kapott szárnyra. Jól láthatjuk, hogy az előzménytrilógia egyik központi helyszíne egy szinte teljesen külön világot takar az alsóbb szinteken - egy olyan sötét helyet, amely ismerős lehet a The Clone Wars animációs sorozat nézőinek. A UI látszólag megegyezik a 2012-es demó felhasználói felületével, azzal a különbséggel, hogy Fett fegyverei mellett különböző képességeket is láthatunk a D-padra kiosztva.

3 komment - szólj hozzá!