Kiszivárgott képen a törölt Star Wars 1313

Csakhogy még egyszer fájdítsuk a szívünket a több mint hét évvel ezelőtt elkaszált Star Wars 1313 miatt, egy új kiszivárgott screenshot érkezett a LucasArts fejvadászos játékából.

Kommentek

#3
#2: Ha belegondolsz, jobb ilyen dolgokat nem kedvelni, mint súlyosabbakon idegeskedni. Én speciel totál elvagyok azzal, hogy rühellem Boba Fett-et, de nem tapétázom ki a facebook-ot a full nyugdísas gyűlölettel, mint a magyarok, meg a kurva nagy hős kamionosokkal, akik azt hiszik, hogy csak ők dolgoznak egyedül a világon. Ilyen ez.
#2
#1: De jó neked hogy ilyen dolgokat rühelsz ennyire.
Bárcsak engem is az efféle dolgok dühitenének.
Inkább ne pazarold a dühöd, gyülöleted ilyesmikre...

Gyakran gondolok erre a darabra. Hogy mennyire jó lehetett volna. Pont nem rég néztem meg az akkori E3 bemutatót újra, s CW egyik új részében Ahsoka pont ezen a szinten jutott ki erő vezette véletlen adtán, pont azután hogy tova állt. Szal extra poén h topról lekerült a leg szarabb részlegre. Ahol meg ismeri kicsit a világot azok szempontjából akik meg isszák annak a cirkusznak a levét ahol az ő féléje fel lépp a műsor rend szerint. Jó lenne ha Baby Yoda valahol nála kötne ki.
Ugye át ment szürkébe. Középre. Bendu-ba. Azt passz a Lasat túlélők bolygóján elvannak. Feltünés mentesen az erő érzékenyek menedéket találtak nála.

Ezra sztorija is folytatódhatna. Hogy ugye bár ő elvitte azt az ősi cuccot, a csillag rombolóval együtt, meg az űr cetek is mentek vele, és használta is arról a létsíkról a lehetőségeket. Úgy manipulálva mindent h pl az első halálcsillagnál Luke lövése pont be találjon. Meg ilyesmik.
#1
Jó, hogy törölték, rühellem Boba Fett-et és annál csak azt rühelltem jobban, amikor hirtelen kitalálta Lucas, hogy végső soron ez legyen egy Boba Fett játék. Csak addigra jóformán kész volt egy másik játéknak. Összeborult az egész menetrend, a Disney meg jól lefújta az egészet. Én nem bánom. Csak ne derüljön ki most meg az, hogy sok volt az eladás bébi Yoda merch-ből, aztán "szivárognak" a képek...