Frissítve: A PlayStation is lassítja a letöltéseket

Nem kell megrémülnünk, az online mérkőzéseink sebessége egy cseppet sem változik, de számos internetes szolgáltatáshoz hasonlóan a Sony is adatforgalom-korlátozásokat vezet be.
  • Írta: szlav

Kommentek

#80
#76: Mikor is volt olyan, amikor ezt nem tettem meg? Mondj már példákat légyszi! Pl. olyanokat, hogy 800 dollárba fog kerülni az új PS és 2060 super teljesítményű gpu lesz benne, nem osztott gddr rammal stb stb stb. Ezek nem elszólások, rossz passzban hirtelen írt hsz-ek, hanem végtelenségig szajkózott agymenések, gusztustalanul kulturálatlan módon tálalva.

#77: Még most is szarnak rá. Olyan tartományokban, ahol kevesebb a fertőzött, úgy tesznek, mintha nem lenne vírus. Ezt a sógorom olasz ismerőse mondta. Mondjuk a londoni olasz ismerősöm már felvilágosultabb, de országon belül nem túl rózsás a helyzet. Mondjuk az olasz sem az a felelősségteljes nép.
https://youtu.be/KxtGJsnLgSc
#79
#77: Csak korlátozás, nem tilalom. A nyugger ugyanúgy kimehet vásárolni, csak bizonyos intervallumban, stb. Itt a románoknál egy 65 felettit ha meglátnak, nagyon nyomós indokuk kell legyen, hogy miért vannak kint. Nem ez "léccilécci" van.

Egyébként ja. A svédek nagyjából áteresztik a népet. Bár gondolom mérlegelve volt azért és ha látják, hogy az egészségügyük elbírja (bár azt hiszem a veszélyeztetettek nem mehetnek ki), lehet ez a jobb megoldás. Az idő válaszol ezekre. De az is biztos, hogy ami egyik országban működik, az a másikban nem annyira vagy akár még kész öngyilkosság is lenne.
#78
#77: Lásd Olaszország, ahol már kínai, orosz, amerikai katonaorvosokat kellett behívni, mert szartak az egészre az elején.
#77
Törölt felhasználó
#65: Most nem biztos, hogy erről van szó.
Ahogy mondják, az emberek kb 80%-a el fogja kapni a vírust.Ennek a 20% szorul majd kórházi ellátásra.Azért szeretnék lassítani a terjedést /bár a holnaptól bevezetendő kijárási tilalmat túlzónak érzem/, hogy az ellátó rendszer bírja a gyűrődést.Védekezés nélkül 1-2 hónap alatt végigmenne az országon.Csak az egészségügy nem bírná, ezért sokkal több halott lenne.Ezért kap nagyobb figyelmet.
Amiről te beszélsz, az egészen más kávéház.
#75
#74: Amit írtam az mind valós. És te se a tényeket vitattad, hanem közölted hogy AZOK nem problémák - de legalább is nem kell foglalkozni vele - mert ŐK tehetnek róla. Hagyjuk már már ezt a “hiteles forrás” ócska szöveget....
#74
#73: Ahelyett, hogy összehordasz sületlenségeket a topikban, inkább utánaolvashattál volna a témának pl. hiteles forrásból.
#73
#67: Intelligens és hozzáértő hozzászólás volt.
#72
Vannak akik még a Föld legutsó napján is egymás nyakát fogják szorongatni a politika miatt...
#71
#68: Látod, nekem arról a hsz-ről hasonló a véleményem, amire választ írtam, végeredményben. Viszont veled ellentétben értelmesen ki tudtam fejezni magam.
#69
#65: Tökéletesen megértem, hogy nem összehaslítod. Nem is írtam ilyet. Azt mondtam, hülyeség párhuzamot vonni. Tök valid probléma amit említesz, csak szeribtem külön kezelendő. Ilyen alapon bármilyen problémát el lehet bagatelizálni és a felelősséget lehet ide-oda hajigálni és ujjal mutogatni.
#68
SLi
#67: Gyönyörű egy ilyet beböfögni egy világjárvány közepén. lol
#67
#65: Már bocs, de nem értem, hogy miért nekem kéne felelnem azokért az emberekért, akiknek fogalmuk sincs a kézmosásról és gyártják a gyerekeket vagonszámra, annak ellenére, hogy egyet sem tudnak normálisan etetni és iskoláztatni. Sem országhatáron belül, sem kívül.
#65
#59: Szerintem te megint rohadtul nem érted hogy én nem összehasonlítok. Hanem csak a képmutatásról beszélek, hogy azok amiket felsoroltam, meg egy csomó ember halála is megelőzhető lett volna / megelőzhető lenne negyed ilyen odafigyeléssel, erőforrással. És pont az van amit te is írsz. Nem itt történik a nagy része, meg azok amúgy is meghalnának másban....akkor az nem olyan nagy ügy. És ez a gáz. Bezzeg ha nálunk van....és a bőrünkön érezzük.
#64
#62: Ja, régen be kellett volna szüntetni, csak az aktuális hatalomnak mindig jól jött...
#62
#60: Amiről te beszél az más az ukrán nyugger nem csinál ilyet,csak átjön felvenni a pénzt aztán koccol haza elkölteni.
Senki nem mondta,hogy új,régi probléma,csak már rég meg kellett volna szüntetni,viszont az utóbbi 1-2 évben kezdett el igazán virágozni.
Amikor a saját falud postása elmondja,mennyiket visz ki olga kurlinyenkónak és férjének neki tán hiszek,mert ő is fel van háborodva.
Na de az az igazán vak aki nem akar látni.
Maradjunk inkább a játékoknál elvégre ez egy ilyen oldal,részemről kiszálltam a politikából.
#61
SLi
#60: Meddig lesz még reflex mindent kádárra meg a szovjetekre fogni? eltelt 30 év...
pontosabban el lett vesztegetve 30 év