A Konami cáfolja a Silent Hill-pletykákat

A madarak azt csicseregték, hogy a Konami a Silent Hill-franchise felélesztésén dolgozik, feltehetően az újgenerációs konzolokra készülve, a japánok azonban most megcáfolták a soft rebootról és a Silent Hillsről szóló pletykákat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
#15: Te ugatsz állandóan a nem veszek semmit meg nem fizetek semmiért... Ha nem tudod a fogalmak jelentését jelezd elég sokan vagyunk itt segítünk nem szégyen a retardáltság
#14
#4: +1, én is ebben reménykedem.
#13
#12: Én meg nem értem mit és hova erőlködsz..kinek és mit akarsz bizonyítani vagy kompenzálni?
#11
#9: És most ezt ültesd át régi resi vs remake grafikában Capcom stílusban milliós eladások....
#10
#9: Értettem mire gondolsz, megerősítésnek szántam csupán:D nincs jelenleg PC-m sajnos, de ha majd lesz ránézek, a folytatásokhoz meg már amúgy sem kell mókolni:)
#9
#8: Hát pont erről beszélek, vagy mi van veled? Mondom bedobod emulátorba a PS1-es játékot és a világ leggyengébb gépén is 100%-os hitelességet és 100% pontos játékot kapsz és az emulátor feljebb tornássza a felbontást, ha mást nem is.

Így néz ki PS1-en a silent Hill. Egyébként az érdeklődők kedvéért, ugyan ez az effekt van rajta az RDR2-n, csak kicsit modernebb formában:
https://i.redd.it/y75n6kvkytd21.png

És így néz ki a SH emulátorban:
https://www.youtube.com/watch?v=GtSTETZYkxE

Na ez az, amikor a felbontást feljebb tornázod és mást nem, mert az eredeti PS 1 játék 100%-os élményét akarod. Töltsed be nyugodtan, nem kell félni, hatni fog.
#8
#7: Hát amúgy nem vagyok az a grafikahuszár, a kedvenc játékaim zöme a 2000-es évek elejéről való, csak gondolom ha már kiadnák újra (egy alternatív univerzumban persze) legalább a felbontást feljebb tornásznák, ha mást nem is. Most pl. ha befejezem az Eternalt tuti a Doom 64 jön, amit már látatlanban imádok, nem érdekel hogy néz ki:D

#6: Hallod, kellett vagy 2 perc, hogy rájöjjek mire gondolsz:D hiába na, fél 2 múlt, kicsit le vagyok szedálva.
#7
#5: Ha az elsőt kijátszod emulátorral (akárhány K-ban), hidd el, hogy az akkori grafika annak a játéknak semmit nem vesz le az élményéből. Aztán persze lehetne szebb, meg remake, meg minden, de a Team Silent-en kívül volt olyan rész, ahol látszott, hogy lövése sincs a készítőknek semmiről a játékkal kapcsolatban.
#5
#3: Pláne, hogy nekem a 4. részt kivéve (meg a Homecoming elejét, de azt inkább hagyjuk) teljesen kimaradt a sorozat, viszont nagyon szívesen pótolnám picivel modernebb köntösben, úgyhogy egy vevőjük már biztosan lenne:)
#4
Inkább adják akkor el a Sony-nak ahogy a pletykákban is szerepelt :( Ezt a sorozatot vétek parlagon hagyni...
#3
#1: Ha a pénzről szólna már kb 5 ftos munkàval újra kiadták volna őket mivel mindenki ezt csinálja és biztos nem azért mert bukás a dolog. Az első rész pl nem jött pcre már az egy jó eladási alap lenne..
#1
tul szep is volt h igaz legyen... kar h a penzrol szol nekik az egesz