Frissítve: Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

Valaki idő előtt könyökölt rá a publikálásgombra a PlayStation Access csapatánál, így a vártnál korábban szivárogtak ki az áprilisi PS Plus-ajándékok. Az Uncharted 4 és a DiRT Rally 2.0 párosánál nem is várhatnánk ütősebbet!

Váratlan videó került fel egy röpke ideig a PlayStation Access YouTube-csatornájára. A hivatalos, Sony által futtatott profilon idő előtt látható vált klip ráadásul igen jó hírekkel szolgál: hamarosan két fantasztikus játékot vághatnak zsebre a PlayStation Plus előfizetői.

A párost az Uncharted 4: A Thief's End vezeti - valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk a Naughty Dog alkotását, hiszen az a generáció egyik legkiválóbb PlayStation-exkluzívja. Az időzítés egyébként azért is kiváló, mert januárban az Uncharted: The Nathan Drake Collection járt az előfizetés mellé, így mára kényelmes tempóban felzárkózhattunk a nagy fináléra, ha az eddig kimaradt volna.

Drake kalandja mellé jár egy kis autókázás is - de még miféle! Ha a szivárgás igaz (márpedig nagyon annak tűnik), akkor a DiRT Rally 2.0-ban ülhetünk volán mögé. A Codemasters fejlesztése az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka lett, és simán a generáció legjobbja a raliszimulátorok közt, így érdemes lesz ezt is hozzácsapni a könyvtárunkhoz.

Update! Nem ért minket meglepetés, a szivárgás pontos volt, így április 7-én már szedhetjük is a két remekművet. Kedvcsinálóként mellékeljük a hivatalos beharangozó videót:

18 komment - szólj hozzá!