Frissítve: Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

Valaki idő előtt könyökölt rá a publikálásgombra a PlayStation Access csapatánál, így a vártnál korábban szivárogtak ki az áprilisi PS Plus-ajándékok. Az Uncharted 4 és a DiRT Rally 2.0 párosánál nem is várhatnánk ütősebbet!
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
Bizony, Colin rally, az etalon!
Ahogy írta Kawada, valóban a játék élvezeti faktora ami bevonzotta az embert, a reális irányíthatóság nem számított, toltuk ezerrel. Nekem még a WRC 3 is bejött, még most is megvan a lemez a PS 2-es konzollal együtt. :) Karcmentes dobozban/lemezzel.
#17
YanezModerátor
#13: Nahát, számomra is az a játék volt a legjobb ralis cucc! :)
#16
#1: Jelen, de mentségemre legyen mondva, későn kezdő vagyok és van mit behoznom........ Amúgy az előzők közül csak a vitás változatot a golden abyss-t játszottam, de a többit kihagyom. Majd elolvasom a sztorit gyorsan.
#13
Különben, ha már jó kis élvezetes Arcade rally játékoknál járunk, akkor nekem az utolsó hatalmas dobás a Colin McRae Rally 2.0 volt. Azzal először PS1-en játszottam beláthatatlanul sok órát, utána meg PC-n még többet. Nem azt mondom, hogy az óta sem volt egyetlen jó játék sem a kategóriában, de az én ízlésemnek az volt az ultimate minden idők legjobbja. A grafikája mai szemmel nézve elég "telefonos", de ha leülök az elé a játék elé, nekem azonnal átvált az agyam, mert annak idején annál szebb autós játék szinte nem is volt.

Az a játék a totál kezdő nehézségi szinttől, a full profi nehézig mindent kínál. Munkatársakkal egyszer eljött a pillanat, hogy a játékról dumálva kiderült, hogy mind a hárman nagymenőnek érezzük magunkat a játékban úgyhogy le is beszéltünk egy bajnokságot. Egymás után kell menni a pályákon, országonként 9-10 szakasz, 8 ország, találd ki mennyi időt vett ez igénybe. Egész nap ment a vérre menő küzdelem, már a versenyek alatti egy órás szervizparkoknál is ment a váltóáttétel állítás, ha kanyargósabb szakasz jött utána. Nem csak szereni kellett, de azt is néztük, hogy az amúgy random időjárás hogyan alakul a következő két szakaszon és ha esett, akkor ilyenkor ment fel az esőgumi. Hatalmas harc volt és nem lett vége az nap. Ment a PS a játékkal, egész héten nem lett kikapcsolva. Aztán következő szombaton eljutottunk a végére.
#12
#10: Első részt pc-n toltam Logitech G920-szal, ahhoz képest számomra hatalmas visszalépés a PS-es 2. rész, Lancia Stratos írányítása konkrétan katasztrófa dualshock-kal.
#11
Mondtam én is, hogy nagy címekre várhatnuk most a helyzet miatt. A dirt 2 is nagyszerű, de az UC4 az meg olyan lett nálam, hogy félévente tuti kijátszom megjelenés óta. Nincs egy unalmas pillanata a nagy betűs játék minden szinten. Megunhatatlan, pedig a 2. részt tartottam a legjobbank, de többszöri végigjátszás után simán a 4. a legjobb a szériában.
#10
8#
Igen, a rallycross az valóban élvezhető, szerettem!
Yanez!
Ahogy Ooorky írja autó típus függő a külső nézetes irányítási milyenség, egy-egy autó szerencsère élethűbben reagál az irányításra. Megszokható, de egy hét kell hozzá. Én is inkább árkádos rallys vagyok! A pályák keskenyek, túlzottan is, emiatt a farolós látványos kanyarbevételeket nehéz megejteni, pláne ugye a furcsa, "megcsúszomegyekamerreaszél visz " effektus miatt.
Középerős ( 300 LE ) négykerekes kocsik a legjobban terelhetőek, a hátsó meghajtásúakat felejtsd el, hóban meg pláne. Konkrétan irányíthatatlanok!! Kb 15-év intenzív konzol-rally játékosként is. :) Azaz :/
#9
YanezModerátor
#7: Hát pedig én kizárólag külső nézetből szeretem játszani a racing cuccokat. Amúgy köszi a kommentet.
#8
#7: Külső nézet tényleg fura, de rallycross-nál jól jön.
Korrigálási lehetőség meg eléggé tipusfüggő, Subaru-kat könnyen vissza lehet terelni, de a főleg régebbi hátsókerék hajtásuaknál ha elkalkulálod vége, blokkol a fék, elrepül a hátulja. Főleg ha Lancia, na azok igazi szörnyetegek.
#7
Yanez!
A Dirt valóban nehéz játék, de belső nézetben élvezni fogod, úgy könnyebb irányítani a vasakat, jobban eltalálták a készítők a fizikát. Külső nézetben számomra csalódás, ott olyan, mintha az autónak nem lenne súlya, a gyursulást sem érezni kimondottan. Ha megcsúszol, az ellenkormányzás/gáz alig ad korrigálási lehetőséget valami miatt, csúszol amerre a szél repít. Viszont remekül törnek a kocsik, aprólékosan lehet leamortizálni a vasakat. A hangok is rendben vannak. A grafi a közeli részeknél/tárgyaknál egészen jónak mondható, a távolabbi részek ellenben kidolgozatlanok. A stabil 60-as fps velüdítő! A bajnokságok elnyújtottak, nehezek, időigényesek, én szeretek az időmérőkkel szòrakozni, a saját rekordjaimat megdönteni. Összességében tetszeni fog.
#6
YanezModerátor
#2: Akkor majd egy óra múlva törlöm. :D
#4
#2: Cserébe Season Pass-ok nélkül 6 országot és kb. egy tucat autót tartalmaz.
#3
#1: Én játszottam vele, viszont túladtam rajta. Szóval örülök ha így ki tudom pörgetni megint :D
#2
#1: A DIRT Rally elég nehéz autós játék, szóval ne ilyen Colin McRae, vagy NFS szintű cuccra készülj.
#1
YanezModerátor
Ha ez igaz, akkor annak nagyon fogok örülni, mert régen nagyon szerettem a rali játékokat, de már vagy 15 éve nem játszottam eggyel sem. Itt az idő! :) Ez egy vérbeli epidémikus "ajándék" csomag! UC4 viszont már a macskámnak is megvan, pedig nincs is macskám. Van itt olyan PS4 tulaj, aki még nem játszott vele?