Elhalasztották a The Walking Dead évadzáróját

Az AMC kultikus sorozatának tizedik évadja a végéhez közelít, és április 12-én le is zárult volna a tizenhatodik epizóddal. Az élet azonban közbeszólt, és a készítők most kurtán-furcsán kénytelenek lecsapni a fejezet végét.

A gazdaság minden szereplője megszenvedi a jelen állapotot, és a Gamekapocs korábbi összefoglalója rámutatott már, hogyan érinti ez a filmek és sorozatok világát: befagyasztott projektkezdések, kényszerszünetek a forgatásokon és halasztott premierek jellemzik az évet. A helyzet most már odáig gyűrűzött, hogy az utómunkálatoknál is felütötte fejét a gond az erőforráshiány képében.

A The Walking Dead tizedik évadával pontosan ez történt. Az AMC illetékesei közleményben tudatták a nyilvánossággal, hogy az évadzárót egyszerűen nem tudják képernyőképessé tenni záros határidőn belül, így az most még nem is várható: az évad a tizenötödik résszel zárul április 5-én, a halasztott epizódot pedig az év egy későbbi pontján láthatjuk ráadásként.

Arról továbbra sincs információ, hogy az új évad mikorra várható, mert a májusi forgatáskezdést határozatlan időre elhalasztották.

A World Beyond alcímű spin-off is április 12-én debütált volna. A premiert ebben az esetben is elnapolták.

4 komment - szólj hozzá!