Elhalasztották a The Walking Dead évadzáróját

  • Írta: nodae
  • 2020. március 25.
  • Csúszás
Link másolása
Az AMC kultikus sorozatának tizedik évadja a végéhez közelít, és április 12-én le is zárult volna a tizenhatodik epizóddal. Az élet azonban közbeszólt, és a készítők most kurtán-furcsán kénytelenek lecsapni a fejezet végét.

A gazdaság minden szereplője megszenvedi a jelen állapotot, és a Gamekapocs korábbi összefoglalója rámutatott már, hogyan érinti ez a filmek és sorozatok világát: befagyasztott projektkezdések, kényszerszünetek a forgatásokon és halasztott premierek jellemzik az évet. A helyzet most már odáig gyűrűzött, hogy az utómunkálatoknál is felütötte fejét a gond az erőforráshiány képében.

A The Walking Dead tizedik évadával pontosan ez történt. Az AMC illetékesei közleményben tudatták a nyilvánossággal, hogy az évadzárót egyszerűen nem tudják képernyőképessé tenni záros határidőn belül, így az most még nem is várható: az évad a tizenötödik résszel zárul április 5-én, a halasztott epizódot pedig az év egy későbbi pontján láthatjuk ráadásként.

Arról továbbra sincs információ, hogy az új évad mikorra várható, mert a májusi forgatáskezdést határozatlan időre elhalasztották.

A World Beyond alcímű spin-off is április 12-én debütált volna. A premiert ebben az esetben is elnapolták.

4.
4.
mestermagyar
#3: Game Of Thrones D&D beillene ide.
3.
3.
almaspite
#1: Jól gondolod. A 3-4 évad volt a legjobb, utána egyre jobban lement a színvonal, miután rendezőt cseréltek ismét. Szerintem az bizonyitja ezt a legjobban, hogy fő színészek menekültek el a sorozatból egyik évadról a másikra.
2.
2.
kopic
Szval bőven elég volt belőle 5 évad.
1.
1.
kopic
5 évadot láttam belőle. Első 2 évadja még fasza volt, a 3. sem volt rossz, a többi meg elment egynek. Folytatás gondolom nem lehetett sokkal jobbak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...