Az Animal Crossing miatt jobban fogy a Switch

  • Írta: nodae
  • 2020. március 25.
  • Biznisz
Link másolása
A Nintendo konzolja most jobban fogy, mint bármikor korábban. Még a megjelenéskori eladásokat is sikerült túlszárnyalni Japánban az új Animal Crossingnak köszönhetően, amely ezzel minden idők legsikeresebb Switch-terméke.

A legújabb kimutatások alapján már kijelenthetjük, hogy a legújabb Animal Crossing képes önmagában eladni a gépet. Japánban óriási rajongás övezi a játékot, így veszik is a Switcheket, mint a cukrot: számszerűsítve ez több mint 392 ezer eladott Switch- és Switch Lite-modellt jelent, azaz nagyjából 60 ezerrel több példány fogyott a konzolból, mint a megjelenés idején. 

A játék sikerét azonban kár lenne pusztán a japán ízlésnek betudni, ugyanis a briteknél is tombol az őrület és jelen pillanatig a legkeresettebb Switch-exkluzív az Egyesült Királyságban. Ezen túl érdekes információ, hogy már most, az első héten több példányt adtak el a szigetországban, mint az előző részekből összesen. 

További európai és amerikai statisztikákat egyelőre nem ismerünk, de a hype miatt nagy valószínűséggel mind az öreg kontinensen, mind a lehetőségek hazájában bekerül a top 10 bestsellerek sorába.

14.
14.
Darksiders84
#12: Még azt akartam írni hogy ez is egy jól bejáratott címe régről csak mindig megújulva mint pl a Pokémon vagy Mario és Zelda.
12.
12.
Darksiders84
#8: Én a Nintendos címek közül a My Simsre emlékszem amikor párom elfoglalta a már nem emlékszem melyik gépet úgy mint mostanában a Ps4-t a Sims 4 miatt. Veszélyesek ezek a címek akiket kicsit is vonz ez. A My Sims is ugyanez volt ha jól emlékszem még a házban a bútorokat is meglehetet csinálni.
11.
11.
Guba32
#10: A fikakommentelők nem tudnak ennyit egy Switch játékról,nekem átjött az irónia.Jah,meg tudom is,hogy Ooorky Nintendos.;)
Viszont ezt kihagyom,a Stardew Walley mellé már nem veszem ezt.
10.
10.
delphijos
#7: Hát mentségemre szolgáljon, ebből nehéz volt NEM arra következtetni hogy ez nem egy a “Nintendo csak 5 éveseknek való” fikakkommentek közül....
9.
9.
Én azt hittem, hogy valami állat pimpelős ez a játék. Macik, meg faszom. Most egy világ borult össze bennem.
8.
8.
Ooorky
#7: Még gamecube-on toltam réges-régen. Switch-re talán karácsony környékén.

Nook a mosómedve a játékszéria egyik fő karaktere, aki a játékos lakhelyét biztosítja, természetesen nem ingyen.
Régebbi játékokban amint kifizetted alakított, bővített a lakhelyeden, kezdhetted előlről a törlesztést, ezért elterjedt, hogy ő a mosómedve maffia feje, és gyerekrabszolgákat használ ritka nyersanyagok beszerzésére. :D
7.
7.
Darksiders84
#5: Ne már tök jót röhögtem rajta és azért valamennyire van fogalma róla mégha jóval összetettebb a játék mint amennyire leírta. Azért lehet ő is nyomná ha lenne lehetősége rá. Én kipróbálnám a komolyabb akció játékok mellett ha lenne gépem.
5.
5.
delphijos
#4: Ha nem ismersz valamit, miért kell osztani az észt és hülyeségeket beszélni ?
3.
3.
Shame
Hát nekem így se mond semmit :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...