Az Animal Crossing miatt jobban fogy a Switch

A Nintendo konzolja most jobban fogy, mint bármikor korábban. Még a megjelenéskori eladásokat is sikerült túlszárnyalni Japánban az új Animal Crossingnak köszönhetően, amely ezzel minden idők legsikeresebb Switch-terméke.
  • Írta: nodae

Kommentek

#14
#12: Még azt akartam írni hogy ez is egy jól bejáratott címe régről csak mindig megújulva mint pl a Pokémon vagy Mario és Zelda.
#12
#8: Én a Nintendos címek közül a My Simsre emlékszem amikor párom elfoglalta a már nem emlékszem melyik gépet úgy mint mostanában a Ps4-t a Sims 4 miatt. Veszélyesek ezek a címek akiket kicsit is vonz ez. A My Sims is ugyanez volt ha jól emlékszem még a házban a bútorokat is meglehetet csinálni.
#11
#10: A fikakommentelők nem tudnak ennyit egy Switch játékról,nekem átjött az irónia.Jah,meg tudom is,hogy Ooorky Nintendos.;)
Viszont ezt kihagyom,a Stardew Walley mellé már nem veszem ezt.
#10
#7: Hát mentségemre szolgáljon, ebből nehéz volt NEM arra következtetni hogy ez nem egy a “Nintendo csak 5 éveseknek való” fikakkommentek közül....
#9
Én azt hittem, hogy valami állat pimpelős ez a játék. Macik, meg faszom. Most egy világ borult össze bennem.
#8
#7: Még gamecube-on toltam réges-régen. Switch-re talán karácsony környékén.

Nook a mosómedve a játékszéria egyik fő karaktere, aki a játékos lakhelyét biztosítja, természetesen nem ingyen.
Régebbi játékokban amint kifizetted alakított, bővített a lakhelyeden, kezdhetted előlről a törlesztést, ezért elterjedt, hogy ő a mosómedve maffia feje, és gyerekrabszolgákat használ ritka nyersanyagok beszerzésére. :D
#7
#5: Ne már tök jót röhögtem rajta és azért valamennyire van fogalma róla mégha jóval összetettebb a játék mint amennyire leírta. Azért lehet ő is nyomná ha lenne lehetősége rá. Én kipróbálnám a komolyabb akció játékok mellett ha lenne gépem.
#6
#5: Ke?
#5
#4: Ha nem ismersz valamit, miért kell osztani az észt és hülyeségeket beszélni ?
#4
#1: Szokásos Nintendo, bugyuta gyerekes játék ahol egy mesebeli szigeten élheted szinte gondtalan életed, a felszín alatt viszont a mosómedve maffia fogja vagy és nekik kell rabszolgamunkákat végeznek, hogy törleszd a soha el nem fogyó hiteled.
#3
Hát nekem így se mond semmit :-)
#2
#1: Hát ha nagyon egyszerűsíteni akarom akkor az AAA Stardew Valley