Az új Ghost Recon-Splinter Cell crossover részletei

Sam Fisher és a Ghost Recon csapata új, közös akcióra indul, ezúttal azért, hogy legyőzzék a Stratégát. A Deep State frissítés lopakodós sztoriküldetéseket, egyedi jutalmakat ígér, ráadásul két új karakterosztályt is kapunk.

Néhány napja egy rövidke videó már beharangozta, hogy Sam Fisher visszatér – ugyan nem egy saját játékban, hanem a Ghost Recon: Breakpoint csapatával egyesíti erejét (a Wildlands után másodjára). A Deep State címre keresztelt kampány a Breakpoint Episode 2 frissítéseinek a része, nyolc lopakodásközpontú küldetést tartalmaz, és tíz Splinter Cell témájú jutalommal kecsegtet.

Az első küldetés minden Breakpoint-játékosnak ingyenes a teljes, hétórányi tartalmat ígérő kiegészítőt azonban meg kell venni, vagy beszerezni a Year 1 Passt, ami ezt is tartalmazza. Az utóbbi tulajdonosai korai hozzáférést kapnak a játék két új karakterosztályához.

A főként lopakodásra fókuszáló Echelon a Sonar Vision képességével akár a falon is átlát, míg sokkpisztolyával a drónok rettegett ellenfele. Utóbbinak valószínűleg nem örül a másik újonc, az Engineer ugyanis épp drónok révén harcol vagy látja el társait különleges lőszerrel. Velük együtt új térképek is bekerülnek a játékba.

Az újdonságokról a Ubisoft oldalán olvashattok bővebben. Az új tartalom a korábban beharangozott Immersive Mode-dal együtt tegnap óta elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xboxon is.

A hétvégén egyébként (ahogy a múlt héten az Assassin's Creed: Odyssey) ingyen játszható lesz a Breakpoint a Uplayen. Ha korábban kacérkodtál már vele, de nem szántad rá magad, itt a lehetőség, hajts fel néhány barátot, és március 30-ig szabadon nyúzhatjátok – a Sam Fisher-küldetésbe is belekóstolhattok.

0 komment - szólj hozzá!