Ingyenes a Child of Light a Uplayen

A 2014-ben megjelent Child of Light mesés látványvilága, sztorija és játékmenete elnyerte a kritikusok tetszését. A platformer- és RPG-elemeket vegyítő játék végleg a miénk lehet, ha március 28-ig a könyvtárunkhoz adjuk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#11
#10: Sokan viszont inkább örülnének hogy mehetnek mert fizetés nélkül se egyszerű azért ez a kényszer szabi valahol egyből helló csücsülj otthon persze ne stresszelj mert az nem tesz jót de hogy mi lesz és mikortól lesz változás állandó jelenléte csavarja a mély gödörbe néhány embert sajnos szar a helyzet otthon és dolgozva is.
#10
#9: Mennyire király ez a #maradjotthon mánia...nekem pl. kurvára be kell mennem dolgozni, és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog, az már le van szarva, hogy több 10 emberrel találkozunk nap mint nap-.- Bocs, hogy épp a te kommentedre reagáltam, csak kicsit képmutatónak érzem ezt az egészet a média és a kormány részéről, tekintve, hogy az ország egy jó nagy hányada nemes egyszerűséggel nem teheti ezt meg-.-
#9
#5: Ma másra nem, ez a járvány arra jó, hogy kicsit fel lehessen zárkózni az ilyan régóta tervezett játékokkal. Mást nagyon nem lehet csinálni, mert minden zárva van, holnaptól meg még inkább az lesz.
#8
#7: Elolvastam a tesztet de nekem lehet mégse annyira majd nézek pár videót mert azért érdekelne.
#7
Ps- re most 2300ft megéri szerintetek? Mihez hasonló Ori esetleg?
#4
Törölt felhasználó
Köszi a hírt, betettem a könyvtáramba. Utána meg felajánlotta a szuper mesterséges intelligenciával rendelkező oldal, hogy letölthetem a Uplay-t. Hideg is kirázott most még a gondolatára is.
#3
#1: Igen, ezért haragszom is rájuk, a sok AAA mellett néhanapján kiadhatnának egy-egy hasonló címet. A zenéje a mai napig az egyik kedvencem:)
#2
Na hát ezt kár lenne kihagynia bárkinek is főleg hogy sajnos most van rá idő
#1
Ez a játék pazar élményt nyújt, mindenkinek ajánlom. Kár hogy az anno betervezett univerzumépítés elmarad mert az Ubi már nem hajlandó ehhez hasonló kisebb címekkel foglalkozni :(