Interstellar Rift - saját űrhajóval járjuk a csillagokat

  • Írta: gorien
  • 2020. március 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Interstellar Riftben saját magunk készíthetjük el az űrhajónkat, méghozzá nagyon alaposan. A holland fejlesztők játéka évek óta korai hozzáférésű, de a tervek szerint idén ősszel végre elkészül, és megjelenik.

Az Interstellar Rift a holland Split Polygon fejlesztése, és 2015 óta leledzik korai hozzáférésben. A játékra az űrjátékokban viszonylag járatos Iceberg Interactive kiadó figyelt fel, akik olyan címekért feleltek, mint a Starpoint Gemini Warlords, a Railroad Corporation vagy a Conarium. Habár pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, a kiadó nyilatkozata alapján 2020 őszére várhatjuk.

Az Interstellar Riftben a feladatunk az űr felfedezése. Ebben a saját készítésű űrhajónk segít, amelynek létrehozására egy nagyon alapos tervező áll rendelkezésünkre. Miközben a csillagokat járjunk, más játékosokkal és egy ellenséges, idegen fajjal is összetűzésbe kerülhetünk, de erőteljes szövetségeket kötve csökkenthetjük a veszélyt.

1.
1.
Hát ez a gyűjtögess és növelj rep-et, meg trade ... Hol is láttam már ilyesmit? Ja igen, az értelmetlen szar játékokban. De mindegy, mert legalább jól néz ki, nem? Hát nem. Imádom az ürös, meg űrhajós témát, de ezt a fajta lazy cuccot nem bírom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...