Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.
  • Írta: nodae

Kommentek

#10
#8: Jaj, én is a JC4-ről írtam.. :D
#9
#8: Jaaaaa :) Azt majd hétvégén :)
#8
#6: 3? Ja azt hittem a The Hunterről irsz...az érdekelt volna just causokat ismerem nekem tetszik mind.
#7
#3: Nekem a 3-as jobban tetszett, bár nagyon sok idő telt el nálam a két rész játszása között, így a kettesről csak annyi maradt meg, hogy jó volt.
4-nél írtsd ki magadból ezt a feltételes reflext. :) Inkább adj fel 10 mező 5-ös lottót, még akkor is jobban fogod élvezni az elköltött pénzed.
#6
#5: Én nem találkoztam benne senkivel. Ami miatt nekem nem tetszett:
A grafika csúnyább és bugosabb mint a 3-asban. Ezeken gyorsan túlléptem és megbarátkoztam vele, hogy ez ilyen. Amivel viszont nem tudtam megbarátkozni az a játékmenet monotonitása. A játék arról szól, hogy felveszel egy küldit, odamész megnyomsz egy gombot, megölsz mindenkit, megnyomsz egy gombot megölsz mindenkit küldetés vége. Területet terjeszted. Majd elölről. A 3ban imádtam, hogy mindent (ami piros :) ) le kellett rombolni és csak azután lett szabad a terület. Ezen nem is értem miért változtattak. A feloldható dolgok is küldetésekhez vannak kötve, amelyikek szinte mindegyike ötlettelen. A másik ami kiakasztott (mondjuk ez minden hasonló játékban), hogy a küldetések nagy része időhöz van kötve. Kétszer rage quitet nyomtam, mert lett volna időm megcsinálni a küldit, de egy bug miatt ledobott a térkép alá.
Nagyon kevés olyan játék van, amelyiket megvétel után nem tolok ki (pedig kva sok játékot veszek így belegondolva). Na ez ilyen volt. Inkább kiplatinázom a 3-at.
#5
#4: De lehet tolni úgy hogy nem találkozzak más emberekkel csak only én vagyok? Mivel elvileg a steam ezt multinak írja...
#4
#2: A küldetések nagyon egyhangúak. Bázison menj ide, nyomd meg ezt a gombot, robbants fel x dolgot, és közben lőnek rád. Technikailag is vannak furcsaságai.
#3
#1: Nekem már a 3 is erős visszalépés volt a 2-höz képest. Tudom, hogy egyáltalán nem erről szólt maga a játék, de a 3 története valahogy annyira erőltetett volt, hogy a végére semmilyen kapocs nem alakult ki még a "jó" oldallal sem...
És bár volt pár hasznos újdonság a 3-ban, a 2-ben valahogy több lehetőséget láttam. Már ha csak azt nézzük, hogy voltak a városokon/bázisokon kívül is rombolható/gyűjtögethető elemek.

Ezekből kiindulva a 4-től mindig tudatosan távoltartom magam, pedig az ilyen leárazásoknál azért beindul a feltételes reflex, hogy "Kell!" :)
#2
#1: Majd írd le kérlek akár ide akár privátban ,hogy milyen. Mennyire lehet egyedül tolni mindenféle ótvar multis dolog nélkül..Régóta szemezek vele.
#1
Legrosszabb döntésem volt, hogy kb két hónapja egy leárazásnál megvettem a Just Cause 4-et. A 2 - 3.részét imádtam, de ez az új eszméletlenül szar. Nagy visszalépés a 3hoz képest.
Hétvégén elvileg a TheHunter ingyenes lesz, azt már régóta ki szerettem volna próbálni.