Zavaró hiba tűnik el az Anthemből

  • Írta: nodae
  • 2020. március 26.
  • Hír
Link másolása
A játék egy bug miatt nem adta meg a játékosok járandóságát a Legendary Runner kihívás teljesítését követően. Az EA most orvosolja a problémát, és visszamenőlegesen kárpótol minden érintettet.

Van-e bosszantóbb érzés, mint mikor teljesítésünk nyomán elmarad a jutalom? Az Anthem egyik heti kihívása, a Legendary Runner "papíron" 2000 coint ad a küldetés végén, valamint gyarapítja a havi kihívásszámlálót. Azonban ha ezeket egyszer feloldottuk, az újrateljesítést a program már nem vette figyelembe.

Sajnos több játékost kellemetlenül érintett a hiba abból a szempontból is, hogy így nem tudták a havi kihívást kipipálni, és nem jutottak hozzá nagyobb jutalmakhoz sem. 

Az EA újraellenőrzi az érintett játékosok profiljait, és minden elmaradást törleszt majd, valamint egy patch formájában természetesen javítja a kényes problémát. Alapesetben az "illetmény" automatikusan kerül minden felhasználóhoz, ám ha ez valamiért nem történne meg, a support készségesen a játékosok rendelkezésére áll a kérdésben. 

A játékot érintő, korábban említett átalakítások továbbra is folyamatban vannak, és az elkövetkező hónapokban fogunk többet megtudni róluk. 

8.
8.
Ra1D3n
A support nem reagál a hibabejelentésemre, ez hazugság... Jeleztem, hogy egy challenge entry beragadt az egyik küldetéssornál és a kapcsolódó challenge-ek nem oldódtak fel. 2 napot vártam, aztán inkább újra végigvittem az egész játékot, amihez piszkosul nem sok kedvem volt, bár az endgame részén egész szórakoztató a cucc... Így a challenge entry meglett, de 1 hét alatt nem voltak képesek visszaírni semmit... Erős fenntartásokkal kezelem ezt a készséges support témát...
7.
7.
Aanash
#2: Kb kettő hónapja ránéztem a játékra, de borzalmasan rossz minden téren.
És senki se játsza már.
6.
6.
#2: Nem éri meg a letöltésre szánt időt sem.
4.
4.
kirschakos
Eddig amit hallottam róla, nekem az egész játék egy zavaró hibának tűnik xD
3.
3.
Hab
Ezt a játékot talán még annyian se tolják, mint a Fallout 76-ot.
2.
2.
godach
Nekem most ár ps-re is van ea Access és abban benne van.
Singlebe élvezhető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...