Zavaró hiba tűnik el az Anthemből

A játék egy bug miatt nem adta meg a játékosok járandóságát a Legendary Runner kihívás teljesítését követően. Az EA most orvosolja a problémát, és visszamenőlegesen kárpótol minden érintettet.

Van-e bosszantóbb érzés, mint mikor teljesítésünk nyomán elmarad a jutalom? Az Anthem egyik heti kihívása, a Legendary Runner "papíron" 2000 coint ad a küldetés végén, valamint gyarapítja a havi kihívásszámlálót. Azonban ha ezeket egyszer feloldottuk, az újrateljesítést a program már nem vette figyelembe.

Sajnos több játékost kellemetlenül érintett a hiba abból a szempontból is, hogy így nem tudták a havi kihívást kipipálni, és nem jutottak hozzá nagyobb jutalmakhoz sem. 

Az EA újraellenőrzi az érintett játékosok profiljait, és minden elmaradást törleszt majd, valamint egy patch formájában természetesen javítja a kényes problémát. Alapesetben az "illetmény" automatikusan kerül minden felhasználóhoz, ám ha ez valamiért nem történne meg, a support készségesen a játékosok rendelkezésére áll a kérdésben. 

A játékot érintő, korábban említett átalakítások továbbra is folyamatban vannak, és az elkövetkező hónapokban fogunk többet megtudni róluk. 

8 komment - szólj hozzá!