Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

  • Írta: szlav
  • 2020. március 26.
  • Akció
Link másolása
Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.

A menetrendnek megfelelően befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, de úgy tűnik, hogy Tim Sweeney bandája kissé szűkösnek érezte a Figment és a Tormentor X Punisher párosát. A két indie játékot az ígéreteknek megfelelően továbbra is zsebre vághatjuk, de betehetjük a kosárba a World War Z-t is - egy forintot sem kell fizetnünk érte, ráadásul pár kattintás után örökre megtarthatjuk azt.

Az időzítés egyébként nagyszerű, hiszen a World War Z éppen most kapta meg a PC és Xbox One közti crossplay-támogatást. A konzolos kollégáknak ugyan fizetniük kell a játékért, de a hónap végéig 75 százalékos leárazással csaphatnak le rá a Deals with Gold akcióján belül.

Ami pedig a jövő heti Epic-ajándékokat illeti, legközelebb a Gone Home és a Hob lehet a miénk. Az előbbi méltán viseli minden idők egyik legjobb sétaszimulátorának címét, az utóbbi pedig egy nagyszerű akció-kalandjáték egyenesen a Torchlight alkotóitól.

6.
6.
Clayman
Azért azt nem mondom, hogy válóok, de nálam jelenleg a többi platform mögött kullog, és amíg azon még rengeteg kijátszatlan játékom van, addig nem érzem a késztetést hogy az Epicet indítsam el. Kicsit azért állok értetlenül az Epic ezirányú döntése előtt, mert elvileg a Steam konkurenciájának szánták, de a kliensük elképesztően el van maradva tőle. (pedig a Steamet se mondanám, hogy olyan baromira fejlesztenék a kliensüket.) Nyilván nem ez a prio, de azért alapvető funkciókat átvehettek volna. (több játék egyidejű vásárlása?) Én szurkolok az Epicnek is, mert egy konkurencia mindig (majdnem mindig) segít a fejlődésben.
1.
1.
Clayman
Bőszen gyűjtögetem a játékokat az epicen, de akkor leszek hajlandó bármit is játszani epicen, ha ezt a klienst helyrevágják mert ebben a formájában egy rakat szar. Egy nyomorult achievement rendszert, vagy kis statisztikák a játékból vagy valami?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...