Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.

A menetrendnek megfelelően befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, de úgy tűnik, hogy Tim Sweeney bandája kissé szűkösnek érezte a Figment és a Tormentor X Punisher párosát. A két indie játékot az ígéreteknek megfelelően továbbra is zsebre vághatjuk, de betehetjük a kosárba a World War Z-t is - egy forintot sem kell fizetnünk érte, ráadásul pár kattintás után örökre megtarthatjuk azt.

Az időzítés egyébként nagyszerű, hiszen a World War Z éppen most kapta meg a PC és Xbox One közti crossplay-támogatást. A konzolos kollégáknak ugyan fizetniük kell a játékért, de a hónap végéig 75 százalékos leárazással csaphatnak le rá a Deals with Gold akcióján belül.

Ami pedig a jövő heti Epic-ajándékokat illeti, legközelebb a Gone Home és a Hob lehet a miénk. Az előbbi méltán viseli minden idők egyik legjobb sétaszimulátorának címét, az utóbbi pedig egy nagyszerű akció-kalandjáték egyenesen a Torchlight alkotóitól.

6 komment - szólj hozzá!