Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Azért azt nem mondom, hogy válóok, de nálam jelenleg a többi platform mögött kullog, és amíg azon még rengeteg kijátszatlan játékom van, addig nem érzem a késztetést hogy az Epicet indítsam el. Kicsit azért állok értetlenül az Epic ezirányú döntése előtt, mert elvileg a Steam konkurenciájának szánták, de a kliensük elképesztően el van maradva tőle. (pedig a Steamet se mondanám, hogy olyan baromira fejlesztenék a kliensüket.) Nyilván nem ez a prio, de azért alapvető funkciókat átvehettek volna. (több játék egyidejű vásárlása?) Én szurkolok az Epicnek is, mert egy konkurencia mindig (majdnem mindig) segít a fejlődésben.
#5
#4: Ezzel én is így vagyok, nem tudnak érdekelni az achievementek, ellenben a barátnőm imádja őket gyűjtögetni. Kinek mi.
#3
#2: És ha nagyon ízlik az a kaja és szeretnék belőle még enni? Nekem nagyon ki tudja tolni a játékidőt egy-egy achievement lista. Pl. (utolsó megvett játék esetében)megvettem a Little Big workshopot. Kb 15 óra alatt kipörgettem a játékot, nagyon tetszett csak elfogyott benne a teendő. Még 10 órát jelentett, hogy elkezdtem az achievementekre rámenni. Azt lefosom ki dícsér meg érte :)
#1
Bőszen gyűjtögetem a játékokat az epicen, de akkor leszek hajlandó bármit is játszani epicen, ha ezt a klienst helyrevágják mert ebben a formájában egy rakat szar. Egy nyomorult achievement rendszert, vagy kis statisztikák a játékból vagy valami?