HWSW: Rekordot döntött a magyar internet

Múlt szombaton rekordforgalmat bonyolított a legnagyobb magyar független internetes adatkicserélő központ. A forgalomnövekedés egyelőre, úgy tűnik, megállt, de a beszámolók szerint még mindenkinek bőségesen van tartaléka.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#14: Sokszor találkozom ilyen hibával , ha hívnak.Kb 99%-ban felhasználó a hibás.Nézd át a géped. Ha nem sikerül, kihívhatsz :) . Olcsón megszámolom :D
#13
#11: Nekem normálisan jön, vagyis tegnap nem volt gond a minőséggel, csak az elindítással.Kb 8x-ra sikerült 15 perc után.
#12
#8: Milyen jelentősége van ennek ?
#11
SLi
nagyszerű dolog este 9-kor lehet 144p-ben nézni netflixen a JoJo-t...
#10
#7: Magyarországon nem hiszem, hogy gond lenne.Max a mobil nettel +upc.... .Az egyik legjobb netünk a világon , és ha az angolok is kb 50%-osan használják ki napközben a netet (pedig ég és föld a 2 ország netben) itt biztos nem kell ezzel foglalkozni.
#8
Vajon ebből mennyi a pornó?
#7
Ezt mondta a mútkor is, èjjel torrentezek, nappal negnèzem ès nem rerhekem a netet ikyen sztríminges filmnèzèssel...mert rendes gyerek vagyok...
#6
#1: Pontosan ez a probléma hogy közös hálózatot használ az upc is a vodafon-al, stb. és túlságosan levan terhelve az összes szolgáltató.
#5
#4: Gondoltam eleresztek egy viccet, de legközelebb a finggal többre megyek. :)
#4
#3: Az azt jelenti nem valamelyik szoláltatóé lsd . Vodka, upc, digi, stb
#3
"a legnagyobb magyar független internetes adatkicserélő központ"

Van kormánypárti internetes adatkicserélő központ is? :O
#1
Nem olvastam végig de a nagy UPC itt Budapesten állítólag karbantartás miatt már jópár napja szarakodik volt hogy egész nap. Még jó hogy dobálják a szolgáltatók az ingyenes 10 GB mobilnetet szerencsére az legalább használható.