Mad Max - jövőre foroghat a Furiosa-spinoff

  • Írta: szlav
  • 2020. március 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Gyakorlatilag a Mad Max: A harag útja premierje óta fel-felüti a fejét egy mellékág gondolata, melynek főszereplője Furiosa lehet. Úgy tűnik, George Miller már a munkálatok előkészítésén dolgozik.

A Mad Max: A harag útja hamar az egyik kedvenc filmünkké vált, ezzel pedig nem voltunk egyedül: a posztapokaliptikus akciómozi hamar kasszasikerré vált, bezsebelt 6 Oscar-díjat, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Habár a széria atyja, George Miller látszólag egyelőre végzett Max történetével, évek óta kering a pletyka, miszerint Charlize Theron karaktere, Furiosa kaphat legközelebb önálló filmet.

A Variety értesülései szerint már meg is tette az első lépéseket. Habár a koronavírus folyamatos terjedése és a társadalomra gyakorolt hatása nem tesz jó szolgálatot a rendező munkájának, a hírek szerint Miller abban reménykedik, hogy 2021-ben megkezdheti a forgatást. A film jelenleg még a castingolás fázisában tart, amely a jelenlegi helyzetnek köszönhetően Skype-on folyik, de egy színész neve máris felmerült. 

A Széttörve és az Üveg sztárja, Anya Taylor-Joy került szóba az egyik szerepre. Egyelőre nem tudni, hogy milyen karaktert játszhat a fiatal színésznő, de korábban hallhattunk már pletykákat arról is, hogy Miller előzménytörténetet készítene, így nem kizárt az sem, hogy a rendező a film főszerepét szánja neki.

3.
3.
zimonyini
#1: Nagyon jó volt szerintem is. Hangulatos világ, és szuper autós harcok.
2.
2.
Gykrizsi
Bármennyire is király lenne, nehezen hiszem, hogy lesz ebből valami. A folytatást is évek óta beszélik, de nem lett belőle semmi.
1.
1.
Anti4730
Adna az isten hogy jatekbol is keszuljon folytatas, imadtam a mad max jatekot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...