Predator: Hunting Grounds - indul a próbakör

  • Írta: szlav
  • 2020. március 27.
  • Korai verzió
Link másolása
Ma estétől egészen a hét végéig ingyen vadászhatunk a Predator: Hunting Grounds PC-s és PlayStation 4-es bétájában. Érdemes tennünk egy kört, hiszen a megjelenésre már csak alig egy hónapot kell várnunk.

Nincs mit játszani a hétvégén? Tegyetek egy próbát a Predator: Hunting Grounds megjelenés előtti próbaváltozatával! A Friday the 13th: The Game alkotóinak legújabb játéka ismét egy aszimmetrikus online kaland lesz, ezúttal azonban a Ragadozó küzdhet meg egy négyfős osztaggal. Az előzetesek alapján a fejlesztők az első Predator-film hangulatát próbálták elkapni, ma délutántól pedig mindenki eldöntheti, hogy sikerrel jártak-e.

A 4v1-es felállás nem véletlen, hiszen ahogy azt elképzelnénk, a Predator jóval szívósabb és sokkal nagyobb tűzerőt képvisel, mint az átlagos katonák. Érdekes módon azonban nem csupán az emberek, de a földönkívüli riválisuk is válogathat a különböző kasztok közt, így a Predatorként a saját játékstílusunk szerint járhatunk túl a többiek eszén, az emberi csapat oldalán viszont ott lesz a csapatmunka ereje. A Predator a Hunter, Berserker és Scout kasztok közül választhat, emberként pedig az Assault, Scout és Support kaszt vár ránk a béta idején - a végleges játékban további specializációkra számíthatunk.

Sok sikert a vadászathoz! Ami pedig a teljes játékot illeti, a Predator: Hunting Grounds április 24-én érkezik PC-re és PS4-re.

11.
11.
Ooorky
Vasárnap én is ki akartam próbálni ps-en, de negyed óra után feladtam mivel nem talált csapatot...
10.
10.
JohnSpartan
Kipróbálva.

Fele más érzelmek kavarognak bennem amit igazából a 2 játszható kasztra bontanék le.

Predator: Alapvetően aki szereti az első filmet és azt a vadász filinget akarja átélni a Predi bőrébe bújva az megkapja maradéktalanul szerintem. A fákon való ugrálás és annak használata nekem nagyon tetszett, eléggé dinamikusra sikerült. Persze lehetne mit finomitani rajta hogy még jobban vissza adja a Predi hangulatot. Itt gondolok pl arra hogy nem tudsz forogni az àgon csak amerre néz arra néz a Predi is vagy hogy oda vissza ugrálsz egyik àgról a másikra mert csak a szélére akarsz kimászni de rihtig àtugrik. A hardszrendszere eléggé kézre áll, nem mondom hogy tripla A kategóriás, de nekem nem volt vele nagy bajom. Elég sok fegyvert fel lehetett oldani és elég változatosak is. Külön tetszett hogy ha használod a plazmát vagy más tàvolsági fegyvert akkor nem vdlt vissza a làthatatlanságból. Elég sokàig bírják az aksik a láthatatlanságot és a nézetváltást ( az is szívja az aksit), főleg ha perkekkel tuningolod. Életet 2x tudsz magadnak adni, de ha elfogy vagy sporólni akarsz akkor találsz vaddisznót ami 1/3 ad életet vissza tőlt, amúgy elég jól bìrja a lövéseket de ha nem vigyàzól pér mp alatt véged. 15 perced van max levadászni a 4 fős brigàdot de ezt is tuningolhatod késöbb. Bele kellett ràzódni de ha már jön minden magàtól akkor kezd érdekes lenni a Predi részéről a játék. A végén màr szó szerinte szivattam a csapatot, direkt csak figyeltem őket ahogy tevékenykednek serényen azt amikor valaki levált a brigádól nah akkor kezdődött a vadászat.

4 fős squad: Nah itt vannak bajok rendesen. Az UI ellenfelek segg hülyék, szerintem TPS nézetet simán kaphattak volna mert FPS nézetben nem tudom miért de jóval rondább a grafika (összefolyik, akad, jobban kitünik a mozgás hiányosságok, pedig pont FPS-ben nem kène). Fegyverek vannak rendesen és saját loadout-ot lehet öszeàlítani, a karater is elég jól testre szabható. Az emberek harcrendszere valami iszonyat fapados, az UI ellenfelek csak akkor patkolnak meg ha szitává lövöd őket, és van az amikor sokan vannak és ha a Predi is beköszön akkor nagy trében vannak.

Külön leírnám hogy a hangok nagyon jók lettek zene és efektek terén is.

És akkor itt ki is tünik mi a legnagyobb problèma a jàtékban. A Predivel baromi élvezetes játszani mìg az emberek oldalàról ezt nem mondanám annak. Én leginkább a Predivel csapattam (szerencse hogy lehet választani melyikkel akarsz). Valamit az emberekkel kéne kezdeni leginkább mert nagyon gyorsan bele lehet unni, nah meg kis grafikai tuningot kaphatna mert ez inkább az előző generációhoz húz.

Mint fan nekem tetszett de csak a Predator része... azzal ellennék +30 40 vagy több órá is
7.
7.
jymri
Tegnap kipróbáltam és nem tetszett.
6.
6.
Gykrizsi
Hát egy meccs után egész szar a játék. A matchmaking egy kalapszar, de az egy dolog. A játék guztustalan, tiszta homály. Az ai nevetséges, a játékmenet primitív. Ezt kiadni pénzért vicc, szerintem még ingyen is két hét alatt meghalna.
5.
5.
Gykrizsi
#4: 5 perc akatt sikerült összedobni egy meccset, de sok köszönet nincs benne
4.
4.
Terrybully
Működik a matchmaking bárkinek is...?
3.
3.
hedzsooo
#2: Ronda de reméljük finom! :D
2.
2.
Gykrizsi
Belenézek, bár a videók katasztrófálisak voltak. Én kajak azt hittem jó ideig, hogy ez vr, azért ilyen ronda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...