Nem érinti a PlayStation 5 rajtját a koronavírus

A Microsofthoz hasonlóan a Sony sem számol azzal, hogy el kell halasztani a következő generációs konzoljának premierjét a koronavírus miatt. A játékaik fejlesztését azonban még érzékenyen érintheti a járvány.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#97
Ahogy elnézem a hatékonysággal nem lesz gond az új generációban.
https://youtu.be/Y9JcW_LtXH8
#96
#95: Semmi olyat amit moderálni kellett volna, csak hogy magadat minősíted hogy az egyszerű felvetésre személyeskedve reagáltál.
És be is fejeztem mint írtam.
Komoly.... Ezek után pláne a franc menjen a blogjába ahogy nézem ott is törölgetni tud csak.
#95
#94: francba nem láttam, milyen okosságot írtál. Mondjuk annyira nem is vagyok kíváncsi rá. gyere Yanez blogjába, ha normálisan tudsz beszélgetni.
#94
#89: Bocs ezekre még válaszoltam. Innen off.
#93
Kimoderált üzenet
#92
Kimoderált üzenet
#91
Kimoderált üzenet
#90
#89: :-(
#89
YanezModerátor
Rendben van emberek, az offot most már hagyjuk, ahogyan egymás szidását is. Menjetek privátba vagy szobára, csak itt fejezzétek már be! Köszönöm!
#88
#87: Ultimate-től bármit elvárni a közeljövőben felesleges, agyára ment a buckalakás.
#87
#83: Te sem lehetsz, általános iskolásnál nagyobb végzettségű, de ez vonatkozik
#ultimate-re is akitől azért többet vártam.
#sli-től megszoktam nem is várok mást.
#nyarlakó pedig olyan amilyen, legalább beszélni lehet vele.
#86
#82: Én neveztem kóklernak az orvosokat. Mást nem tudok rájuk mondani, akik miatt 2 családtagom is meghalt, mert hazazavarták őket. A nővérek és a mentőszolgálat előtt le a kalappal. Ők erejük és lehetőségeik felett teljesítettek, örök hálával tartozom ezért nekik!
#84
SLi
#80: anyád a fekete angyal vagy mi?
lol
#83
#80: Hozzászólásaid alapján anyukád az Orbán Ráhel lehet...
#82
#80: Az remélem megvan hogy senki sem az egészségügyi dolgozókat szólta le, hanem az állapotot amit mesés felcsúti vezérünk megteremtett. Ha az egészségügyi dolgozók leszólását akarod látni akkor javaslom a fityiszközeli fórumokat ahol tapsolva fogadták a korházak élére állított katonai muftikat is mondván most majd nem visz ki a sok rohadék gyógyszert meg nem fog lopni - komolyan a fityiszeseknél butább rosszindulatúbb embert ritkán látni.... Lásd pesticsótányok faceook oldalánál a komment szekciót. Egyik pillanatban a korházi dolgozók tolvajok, szarháziak, dögöljön meg mindenki aki egy negatívumot fel mer hozni a törpe ellen...A következő pillanatban szentbeszéd arról micsoda gyűlölködők az ellenzékiek meg a korházi dolgozók amiért hazudnak....
#81
#78: a code vein képet nem mutatod?:P
#80
#79: Hozzászólásaid alapján, remélem anyukám kezei közé kerülsz majd, akinek megmutatom kommentjeid.
Ps 5 hír Yanez kiváló blogjában próbáljuk megszakérteni a helyzetet.Várlak oda.
#79
#76: Hát nem tudom. Elvileg a PS5-ről szól a hír, nem pedig az eü rendszerről, halálozási rátáról, stb.. Bár lehet csak én értelmezem félre az offtopik fogalmát.
#78
#74: Eddigi információk alapján megjelenéskor bizonyos címekkel lesz BC ami majd bövül.
Szóval nem éppen lenyügözö. Az hogy a 3 nem oké, az elég egzotikus architektúra. Mindenesere remélem idövel lesz egy teljes kompatibilitási réteg 4 és 5 közt.