Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Ideje felcsapni az App Store-t vagy a Play Store-t, most ugyanis két nagyobb kaliberű mobilos fejlesztés is ingyenesen tölthető le. Az ustwo ötletes puzzle-kalandja, a Monument Valley 2 és a mobilos Tomb Raider-mellékág, a Lara Croft GO is fizetés nélkül lehet a miénk.

A Monument Valley-t valószínűleg nem kell bemutatnunk nektek, az M. C. Escher munkásságát idéző puzzle-játék a rövidsége ellenére is az egyik legjobb mobiljáték, amelyben a perspektívával játszva, a pálya forgatásával kellett biztosítanunk a kis főhősünk előrehaladását. A folytatás fő csavarja, hogy most már a kislánya is elkíséri Rót, így nekünk mindkét karakterre oda kell figyelnünk.

A Lara Croft GO a Square Enix GO-sorozatának a tagja, amely egy körökre osztott puzzle-játék keretei között adja vissza nekünk a klasszikus Tomb Raider-kalandokat. Sötét barlangok és dzsungelek mélyén ugrabugrálunk majd, miközben halálos csapdákat kerülgetünk és veszélyes lényekkel nézünk szembe.

2 komment - szólj hozzá!