Frissítve: Van, aki már játszik a Final Fantasy VII-tel

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 30.
  • Hír
Link másolása
És itt most nem a demóváltozatra gondolunk. Ironikus, hogy miközben a Square Enix azon aggódik, hogy nem mindenhol kerülhet időben boltokba a felújított Final Fantasy VII, néhány (?) dobozos példány már most eljutott a játékosokhoz.

Ahogy a Capcom a Resident Evil 3 esetében, a Square Enix is arra figyelmeztette a Final Fantasy VII Remake-re áhítozó játékosokat, hogy egyes helyeken késhetnek majd a játék dobozos példányai. Mindennek az oka természetesen a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos korlátozások.

Sok ország lezárta a határait, és elsősorban azokat az árukat engedi be, amelyek nélkülözhetetlenek a járvány idején, ennek megfelelően a kiadó nem mindenhol tudja garantálni az április 10-i dobozos premiert. Ironikus ugyanakkor, hogy eközben a Redditen felbukkant (és azóta törölt) fotó tanúsága szerint van, aki már most - két héttel a premier előtt - megkapta a maga gyűjteményes kiadását, és nagyban játszik a játékkal.

Habár a poszt írója megígérte, hogy nem fogja elspoilerezni az anyagot, elképzelhető, hogy mások nem lesznek ilyen úriemberek: érdemes óvatosan kutakodni Final Fantasy-témában a következő hetekben, ha nem akarunk belefutni valami olyan infóba vagy látnivalóba, ami kellemetlenül érintheti a végigjátszásunkat!

Update! A Square Enix- és a Capcom-játékok hazai forgalmazója, a Cenega Hungary közleményt adott ki a témában, az alábbiakban Daubner Tamást, a cég ügyvezetőjét idézzük:

“Biztosíthatunk mindenkit, hogy a Capcom, a SEGA és Square Enix is azon dolgozik, hogy a következő hetek megjelenései mind időben a kiskereskedelmi partnereinkhez kerüljenek. A Final Fantasy VII Remake és a Resident Evil 3 játékok kiemelt fontosságúak a tavaszi katalógusunkban, ezért a megjelenésre megpróbáljuk eljuttatni ezen termékeket minden partnerünkhöz, az utóbbi például már szinte mindegyikük központi raktárába megérkezett. Ugyanígy azon vagyunk, hogy a Final Fantasy VII Remake is időben érkezzen, külön figyelmet fordítva arra, hogy április 10-e Nagypéntek, így az előrendelők még az ünnepnap előtt átvehessék a terméket."

2.
2.
azureknight0715
#1: Tegnap ènis megkèrdeztem ès tènyleg azt mondták de ez a hír mai így van remèny mèg. Szerintem mèg ők sem tudják mi hogy lesz aztán meglátjuk mire jutnak vele. Emailt biztos kapunk hozzá, ha nem akkor 8.án èrdemes mèg1x felhívni öket
1.
1.
RangerFox
A Konzolvilág azt mondta, hogy az FF7-et csak a 10-két követő első munkanap fogják szállítani....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...