Gears Tactics - befutott a gépigény

  • Írta: szlav
  • 2020. március 30.
  • Gépigény
Link másolása
Egy hónapon belül megérkezik PC-re a Gears Tactics, a népszerű TPS-sorozat körökre osztott taktikai mellékága. A hivatalos gépigényt elnézve pedig valószínűleg nem miatta kell majd high-end hardverre váltanunk.

Hamarosan megérkezik a Gears-sorozat előzménysztorija, ami a fürge, váll feletti kameranézetet elcseréli az XCOM madártávlatú perspektívájára. Habár a játék előbb-utóbb Xbox One-ra is befut, első körben a PC-s játékosok vehetik fel a harcot a locust hordával. Érdemes persze előre tisztában lenni azzal, hogy elég lesz-e a vas a játék alá - a kiigazodásban a hivatalos gépigényt ábrázoló táblázat segít majd.

Amint láthatjuk, egy friss AAA-játékhoz képest egészen baráti rendszerkövetelményeket kaptunk: a The Coalition és a Splash Damage ígéretei szerint már egy GeForce GTX 970 vagy egy Radeon RX 570 szériás grafikus kártya is elég lesz a teljes élményhez. Érdemes kiemelni, hogy a táblázat a minimum és ajánlott konfigurációk mellett feltüntet egy ideális asztali, illetve ideális laptopspecifikációt is - utóbbi kimondottan hasznos lehet azok számára, akik utazás közben is kompromisszumok nélkül szeretnének játszani.

Ha pedig egy adag friss ízelítőre vártok, íme, több mint 20 perc játékmenet a PC Gamertől:

A Gears Tactics április 28-án érkezik PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...