Képregényként tér vissza a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: szlav
  • 2020. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem ért véget Aloy és a gépszörnyetegek históriája. A Titan Comics gondozásában készülő, még idén nyáron megérkező képregény hozza el a folytatást, melynek története felett a játék egyik írója bábáskodik.

Izgalmas hónapok várnak azokra, akik nem tudtak betelni a Horizon: Zero Dawn és a The Frozen Wilds tetemes mennyiségű tartalmaival. Nem elég, hogy hamarosan a PC-s játékosok is rátehetik a mancsukat az eddig PS4-exkluzív játékra, folytatódik a különös, posztapokaliptikus világ története is.

Nem, egyelőre nem a Horizon második részéről van szó, hanem egy képregény-sorozatról, amely a Titan Comics égisze alatt készül. A sztoriért a Zero Dawn veterán írója, Anne Toole felel majd, a rajzokat pedig Ann Maulinának köszönhetjük. Az első kiadvány borítóját már most megcsodálhatjuk, vagyis kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen grafikai stílusra számíthatunk.

Különös módon a történet fókuszában Aloy mellett a Horizon: Zero Dawn egyik főbb NPC-karaktere, Talanah áll majd. A Carja vadászok vezére és a legendás Nora harcosnő egy teljesen újféle fenyegetéssel találják szembe magukat, miután eddig sosem látott gépszörnyetegek jelennek meg a vadászmezőkön.

A sorozat első része 2020. július 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, de előtte kapunk egy rövidebb előzménysztorit is - ez május 2-án kerül a külföldi polcokra.

2.
2.
TrishtanAG
#1: Max, ha valaki lefordítja hobbifordítóként, mondjuk én.
1.
1.
KopyAti
Ez vmikor magyarul is lesz, vagy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...