Holnap érkezik a Modern Warfare 2 Remastered

Úgy tűnik, hogy ismét pontosak voltak a korábbi pletykák és szivárgások: minden jel arra mutat, hogy holnap, azaz március 31-én megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Nem titok, hogy hamarosan befut a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, de úgy tűnik, hogy a 2019-es Modern Warfare harmadik szezonját sem kell megvárnunk azzal, hogy újra átélhessük a széria egyik legkiválóbb darabját.

Napvilágot látott ugyanis a felújított kampányt beharangozó előzetes. Ezúttal a hivatalos PlayStation Store német változata húzta meg idő előtt a ravaszt, biztosak lehetünk tehát az alacsonyabb minőségű videó ellenére is, hogy nem csupán egy ügyesen megvágott sufnimunkáról van szó.

Hivatalos tehát: március 31-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, amely kizárólag az egyjátékos módot tartalmazza. A játék 25 eurós áron került fel a német PS Store-ra, így hasonló árazásra számíthatunk a többi platformon is.

9 komment - szólj hozzá!