Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Törölt felhasználó
#7: Ha ezeket az élményeket, és észrevételt megosztod valamelyik britt portálon, már a sitten csücsülnél.Igaz, hogy a számunkra ismert Anglia, Franciaország nincs többé.De azért vannak még ott olyan emberek, akik küzdenek, vagy segítséget várnak.Igen, angolok, franciák.Ha lehet nekik azért illik segíteni.

A hírhez:
Cod ennyire népszerű?Fifa ok, de az megunható.GTA még mindig ott van? Lehet úgy járok vele mint a witcherrel.Hülye név nem próbálom ki, aztán mikor ráveszem magam... .Még nem jött el a GTA pillanata nálam :). Red Dead , jövő hónapban megvételre kerül. Meglátom milyen. A többit nem ismerem.
#4
Nem értem a játékosokat:
Ebben a helyzetben a Days Gone első helyen kellene nyisson az újbóli eladások terén...de nem. Na majd élőben.
#3
2#
A koporsó készítők már kezdik szerintem elvásárolni a faanyagokat.
A cikkhez: az egyetlen biztos nyertes ebben a helyzetben a játékeladással foglalkozó üzletek, illetve a tisztítószereket előállító cégek...meg a pszichológusok. Na jó, a gyógyszergyártók is. Meg azon csilliárdosok, akik már most spekulatív módon elkezdtek nagyban felvásárolni egyes részvényeket. Szóval nincsen minden el/veszve. :/
#2
A briteknel tomve vannak a metrok most is.
Szal ez nem meglepo.
Siman kijarkalnak.
Aztan meg majd megy a siras..