Új IP-n dolgozik a Mafia III fejlesztőcsapata

  • Írta: szlav
  • 2020. március 30.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hogy egy ideig pihenőpályára teszi a Mafia-sorozatot a Hangar 13 csapata, helyette pedig egy teljesen új cím fejlesztésére adják a fejüket. Már csak egy vezető producer kell a projekt élére.

A Mafia III több szempontból is alulmúlta a várakozásokat, ezt pedig nem csak az eladások, de a fejlesztők is megszenvedték. A 2K Games leányvállalata azonban mára készen áll arra, hogy belekezdjen valami újba - úgy tűnik, hogy valami olyanba, amelynek a címében nem szerepel a "Mafia" szó.

A stúdió hivatalos oldalán érdekes álláshirdetésre bukkanhatunk, amely szerint az egyébként amerikai csapat vezető producert keres az Egyesült Királyságban található irodájukba. A munkaköri leírás szerint egy teljesen új IP-n dolgozik a csapat, melynek élére elsősorban egy olyan veteránt keresnek, aki jártas az AAA-kategóriájú, nyílt világú vagy sandbox-játékok fejlesztésében.

Hatalmas zsánerváltásra tehát nem kell számítanunk, így valószínű, hogy a csapat fejlesztői a következő projekttel kamatoztathatják majd a Mafia III-mal szerzett tapasztalataikat. Nekünk már csak abban kell reménykednünk, hogy nem követik el a legutóbbi hibáikat.

8.
8.
dvs00
Amekkora szarkupac lett a játék nem csodálom, de inkább jobban járnánk ha elkezdenének ők is maszkot vagy lélegeztetőgépet gyártani mert valószínű még azt is jobban tudnának mint játékot.
6.
6.
Clayman
Ez a játék csak arra volt jó szemléltetés, hogyan kell kihasználni az elődök által hozott hírnevet. A Mafia 1 és 2 is egy zseniális alkotás volt és lehetett látni, hogy ott még voltak elképzelések és szívvel csinálták. Ez a 3 egy szorgos iparos munka 0 hozzáadott elképzeléssel.
3.
3.
PaprikaJancsi
Én kedveltem a Maffia III-at, elvoltam vele, szórakoztató volt, és tetszett az atmoszférája :)
2.
2.
kryszisz
#1: Jesszus...tehát elgondolásod szerint egy ismeretlen IP jobban fogy majd, mint egy bejáratott cím, ugyanattól a csapattól, aki szétbarmolta azt a bizonyos bejáratott címet... végülis így belegondolva teljesen logikus:D

u.i.: remélem tényleg csak szarkasztikusnak szántad ezt a hsz-t.
1.
1.
crytek
Tehát csinálnak egy Mafia 3-at amiben nincs benne a Mafia név hátha jobban fogy majd... Jöhet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...