Jövőre érkezhet a Resident Evil 8

Újabb pletykák kaptak szárnyra a több forrás szerint is fejlesztés alatt álló Resident Evil 8 kapcsán. Ha hihetünk a szivárgásoknak, a jövőre megjelenő új epizód egészen formabontó lehet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
Ha igaz a hír, akkor felkérhetik Shinji Mikamit a RE atyját, aki 2000-es években összedördült a capcommal és elment tőlük, hogy ő rendezze a RE8-at.
Összegezve, minden amit még régről lehetett RE-nek hívni az ő nevéhez fűződik. Beleértve az RE1-2-3, A CV A Zerot, és egy utolsó kompromisszumokkal készített RE4-et is. Szóval van remény és reméljük kikopnak a goblinok, törpök, boszorkányok végre a szériából, és akár a western helyett a horror is szóba jön a cégnél.
#13
A 4. rész óta az összes formabontó. Azok is jók egynek, de annyira átment fantasy-horror stílusba a sorozat mint valami Skyrim vagy Thief. Törpök, várak, szerzetesek stb. Már tényleg csak a farkasemberek meg a vámpírok hiányoznak, majd a 8-ból nem fognak.
#12
#11: Amennyire az egekig van dicsérve a játék azt hittem egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, jó látni, hogy nem:) a nézet viszont tényleg telitalálat volt, főleg ami a beleélést illeti, úgyhogy remélem az marad FPS:)
#11
#10: Szinte szóról szóra ugyanígy csapódott le nálam is a Re7 ahogy írtad. Mondjuk nálam kicsit előbb kezdet alábbhagyni a hangulat, azaz a hajónál. De ez már valszeg csak azért volt, mert a Baker birtokhoz képest kicsit sivárra sikeredett, de ott gondolom ez volt a terv és ott még azért működött a horror hangulat is, de a sobánya az tényleg elég nudli minden téren, és a vége is csak a sztori miatt volt érdekes számomra. Viszont amíg tartott rettenetesen jó volt fps ben átélni egy igazi Resi hangulatot, és most kaptunk két tps-t is a Resiből, úgyhogy márcsak ezért is nagyon remélem, hogy a kövi rész ismét fps lesz.
#10
#9: Szerintem is fantasztikus volt, egészen úgy az utolsó negyedéig a játéknak. Onnantól, hogy a bányákba érünk szerintem baromi sokat romlott a minőség, a horror szerepét átvette a dara, a jól kinéző, relatíve szabadon bejárható helyszíneket váltotta a puritán design és a linearitás, na meg az sem nagyon tetszett, hogy az utolsó kb. 2 órában kezdett el sztorit magyarázni a játék. Addig 11/10 a cucc, életem egyik legjobb horror élménye (mínusz a bossharcok, azok valahogy nem illettek az FPS nézethez), de a végjáték kissé belerondított az összképbe szerintem. Ettől függetlenül örülnék nagyon, ha ebben a szellemiségben készülne a folytatás:)
#9
amig 100% single a jatek addig barmit csinalhatnak vele felolem mert a 7 fantasztikus volt
csak nehogy ebbol is valami multis szar legyen
#8
6#
Ebéd utáni szundi még lehet belőle nemde!? :)
#5
#4: Elhiszem, komolyan;) Most pedig kakaó, aztán irány az ágyikó, későre jár már, holnap online matekdoga!
#2
#1: Valve: hold my crowbar:P
Vagy csak flexelni akartál, hogy van VR-od?