Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Holnap beköszönt az április, ezzel együtt pedig felsorakoznak a Games with Gold ajándékai is. Az élbolyt az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka, a Project CARS 2 nyitja, mellette pedig kipróbálhatjuk Peter Molyneux mesterművét is, ráadásul felújított változatban, hála a Fable Anniversarynek. Az előbbi játékot egész hónapban letölthetjük, utóbbival azonban sietnünk kell, ugyanis csak április 15-ig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Érdemes megemlíteni, hogy a Fable Anniversaryt az Xbox 360-as játékosok is bezsebelhetik.

Április 16-án két újabb csomag érkezik. A Knights of Pen and Paper Bundle két hihetetlenül jópofa, pixelgrafikás szerepjátékot tartalmaz. Végül a Toybox Turbos zárja a sort: ebben a furcsa, izometrikus nézetű versenyjátékban aprócska játékautókkal versenyezhetünk a ház körül Xbox One-on és 360-on egyaránt.

64 komment - szólj hozzá!