Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.
  • Írta: szlav

Kommentek

#64
#63: Malacok, románok, ketchup. .. szokásos.
Azt hitted, játékokról lesz szó, mi?
:)
#63
#55: Most benéztem ide, hogy mi a téma és ez volt az első komment, amit elolvastam. XD
#62
#61: Te biztos vagy benne,hogy a ketchup paradicsomból van?:)
#61
#60: Ja arc van, csak ha a paraszt nem termeli meg a paradicsomot, a panelpatkánynak nem lesz kecsap a pizzára.
#60
#54: Ahogy mondtam, a két véglet.
Én faluról járok, a munkatársaim városi menő gyerekek.
Szerintük én falusi paraszt vagyok (bár velük néha tényleg).
Bár nem vagyok nagy jószágtenyésztő, azért amit megeszünk az van itthon. Tojást sem kell vennem. Zöldséget és savanyúság se nagyon, bár a savanyított káposztát ki kellene próbálni.
Mégis én járok nekik wint rakni vagy konzolt beüzemelni, küszködnek a 30 megás nettel, míg nekem a falusi hülyegyereknek 2gb van.
Innen is látszik, hogy nagyon nem lehet lakóhely után ítélkezni.
#59
#58: Nagyon ritka eset az, amikor valaki annyira felhúz, hogy ne tudnék a következő vitánál továbblépni.
Igazából nem emlékszem az esetre de gondolom azért mert az évek alatt megkaptam már párszor, hogy nincs életem a sok játék miatt vagy épp az asszony nem kapja meg tőlem azt, amit egy férfinak adnia kell.
Én tudom amit tudok, akár két pálya között rántást is csinálok de bizonygatni senkinek sem fogom. Arra ott a családom :)
#58
#53: Ugyan belédkötöttem a multkr a blogodban -amiért megkövetlek - de a valóság az, h inkább jár tisztelet azért ahogy ezt a család-élet-gémerkedés dolgot egy nagy buliként kezeled. A sorkatonaságról meg annyit, hogy az arcoskodás, meg a kritika között van valahol az igazság, majd ha lesz megint ilyen temájú blogod, szívesen értekezek bárkivel, ezt most nem offolnám tovább. :)
#56
#40: Nem tudom, miért engem teszel célponntá atért, mert magtalan vagy. Sajnálom, de tényleg, de hát akár te döntesz így, akár a természet, nem kell mindenkinek szaporodni. Amúgy meg ha lettél volna katona, lenne tököd, hogy visszacinkeld a kollégáidat, pl. azzal, hogy ők meg nem értenek a mangapornóhoz.
#55
#54: De ha lesz egy háború akkor a románok úgyis lelövik a disznót, a malacot meg ellopják.
#53
#52: Természetesen nem erre gondoltam, bár való igaz hogy amit hallottam a katonaságról, belém is neveltek volna egy kicsivel többet, vagy felkötöm magam a fene se tudja.
Én am imádok a család hőse lenni :D
Amikor a nejemnek nincs kedve és én főzök meg vagy a fiamnak készítettem nemrég íjat és nyilakat, de van hogy én fésülöm a csajokat akkor így érzem magam: https://pbs.twimg.com/media/DuX2Q9PWkAAekJ_.jpg
#50
#47: Egyik véglet meg másik véglet.
Ha családod van, közel sem kötelező lehitelezni magad.
Nem kötelező csak a családra fordítani minden szabadidőd.
Iszonyat idegesít, mikor valaki azt mondja hogy a család miatt nincs ideje. Fordítva is, amikor valaki azt hiszi azért van mert nincs családja....
#46
#44: Nem láttad a Nincs kettő négy nélkül című műalkotást?
Mindenkinek van hasonmása.
#45
Kissé mintha elkalandoztatok volna, srácok. De nem gond, nem azért mondom :)