Mount & Blade II - az év legjobb steames rajtja

  • Írta: gorien
  • 2020. április 1.
  • Hír
Link másolása
A Mount & Blade II: Bannerlordot nyolc éve várják a középkori játéksorozat rajongói. A hosszú idő alatt az érdeklődés egyáltalán nem apadt, és amikor a játék megjelent a korai hozzáférésben, a Steam első negyedévének legjobb nyitását produkálta.

A TaleWorlds nyolc évvel ezelőtt jelentette be, hogy készül a Mount & Blade folytatása, Bannerlord alcímmel. Azt mondani, hogy a rajongók tűkön ültek, nem túlzás, és ezt a Steam számai is alátámasztják. Március 30-án jelent meg a Steam Early Accessben ez a középkori akció-szerepjáték, a fejlesztők pedig még aznap tweetelték: 100 perc alatt elérték a 100 ezer játékost.

A számok az azóta eltelt nap alatt csak nőttek: majdnem 220 ezer volt a legtöbb egyszerre játékban lévő felhasználó száma. Az első Mount & Blade egy kétfős projektként látta meg a napvilágot, de hamar megtalálta a közönségét, ezt a folytatást övező várakozás is jelzi. Ha kíváncsiak vagytok, mi milyennek láttuk a játékot három évvel ezelőtt, elolvashatjátok a gamescomos próbakörről készült beszámolónkban.

4.
4.
hedzsooo
#3: Nekem az előző részei is hihetetlenül bejöttek, így szeretném támogatni 100%-osan a készítőit! :-)
3.
3.
Ooorky
Majd karácsonyra fél áron.
2.
2.
hedzsooo
#1: * Április 13-ig akciós, úgyhogy még addig majd beszerzem. :-)
1.
1.
hedzsooo
Azért olvastam még pár játékostól hogy crashelget, vannak gyerekbetegségei de a tartalommal amúgy nincsen gond, meg van benne bőven... Adok neki 1-2 hetet a hotfixekre, aztán én is bezsákolom Steamen! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...