Júniusban jön Switchre a The Outer Worlds

  • Írta: gorien
  • 2020. április 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha eredetileg már márciusban megjelent volna a The Outer Worlds Nintendo Switchre készült átirata, a koronavírus-járvány miatta megakadtak a munkálatok. Szerencsére látszik az új megjelenési dátum, és az júniusra esik.

Egy koronavírus-járvány nélküli világban már a Nintendo Switch-tulajok is játszhatnának a The Outer Worldszel, úgy, ahogy azt a kezdetektől teszik a PC-s, xboxos és playstationös társaik. Az eredetileg beharangozott márciusi megjelenés azonban a járvány miatt kialakult helyzet áldozatául esett, mivel a port készítője, a Virtuos, Kínában működik. Viszont ott azóta kezd visszaállni az élet a régi kerékvágásba, ezért a munka is újult erővel folyik.

A The Outer Worlds kiadója, a Private Division, most jelentette be, hogy még három hónapot kell várnunk a Switch-változatra – június 5. az új megjelenési dátum. Tekintve, hogy mi okozta a csúszást, ez a késés még nem is olyan nagy. Persze, ha már nagyon vártad, akkor a tegnap is késő lenne, de addig is elolvashatod a tesztünkben, hogy mit gondoltunk róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...