Két hétig ingyenes a The Elder Scrolls Online

  • Írta: szlav
  • 2020. április 1.
  • Akció
Link másolása
A The Elder Scrolls Online veterán kalandorai örülhetnek, hiszen megérkezett a Greymoor prológusa, ezzel pedig folytatódik Dark Heart of Skyrim éves története. További bónusz, hogy most két hétig mindenki elveszhet Tamriel világában.

A bezárkózottság közepette mi lehetne tökéletesebb társ egy jó MMORPG-nél? A Bethesda is csatlakozott azon stúdiók közé, akik ingyenes szórakozással próbálják könnyebbé tenni a hétköznapokat. Ennek értelmében tehát mától egészen április 13-ig szabadon bejárhatjuk Tamriel teljes vidékét a The Elder Scrolls Online-ban. Az akció minden platformon él, így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is nekivághatunk a kalandoknak.

Az időzítés már csak azért is tökéletes, mert az online szerepjáték világában hamarosan kezdetét veszi a Greymoor expanzió küldetéssorozata, amely Skyrim sötét és fagyos vidékeire kalauzol vissza bennünket - ennek prológusa már most elérhető a játékban. A kiegészítő egyébként csak egy nagyobbacska szelete lesz az idei egész évet átívelő Dark Heart of Skyrim fejezetnek.

9.
9.
PiszkosFred
#8: Csak a korrekció kedvéért,

Kevés a hely:
Minden bővíthető aranyért, így
1. a maximum elérhető inventory mérete: 140 / karakter, a maximum elérhető hátasod tárolókapacitása: 60 / karakter, vagyis a kettő együtt 200 egység / karakter
2. A bankod max. mérete 240 egység és ez account szintű, csak egyszer kell fejlesztened.
3. A játékban a crafting dailykkal (writ voucherekkel) szerezhető 3 x 40-es és 3 x 60-as tároló, amelyeket az ingatlanodban tudsz használni account szinten. Ez újabb 300 egység. Ebből az első 30-ast ingyen megkapod szintezés közben.

Vagyis rendelekzésedre áll egy árva euró fizetés nélkül 200 + 240 + 300 egységnyi hely.

Kereskedlemi guildek: van több száz. Van ahol vannak követelmények, van, ahol nincs. A profi kereskedelmi guildek, ahol hetente több milliót árulsz, nem fognak szóba állni a magad fajta csóróval. De, semmi gond, vannak olyan guildek is dögivel, amelyek direkt kezdőknek szólnak, nincs követelmény és örömmel segítenek. Azokat keresd meg!

Aranyat farmolni a világ legegyszerűbb dolga a játékban, rengeteg módszer van rá és elég egy 8 eurós alapjáték hozzá, nem kell kieg meg dlc. Csak hiába a hiszti, aranyat csak CP160 után tudsz szerezni tárgyakból, mert csak azok a tárgyak érnek valamit. De ha nem akarsz eljutni odáig, akkor irány craglorn, napi pár darab 25 ezres értékű potent nirnt egy fakezű vak csökkent értelmiségű is össze tud szedni már lvl3-as szinten is. És ez csak két lóf*sz módszer, a többihez képest. Csak annak nincs pénze, aki napi egy órácskát sem képes tenni érte, vagy baromira lusta.

Hja kérem, ha az a gond, hogy a játék a login után fél perccel nem adja oda neked mindezt piros masnival átkötve, akkor az nem biztos, hogy a játék hibája...

Az tény, hogy előfizetőként (ESO Plus) kapsz egy rakás extra kényelmi szempontot a havi 14 dollárodért, de abszolúte nem kötelező és nem létszükséglet. A jtáékosok nagy része enélkül is bőségesen elvan (bár kétségtelen, hogy olyan mint a drog, aki egyszer belekóstol, előfizető marad, főleg ilyen kevés pénzért megkapva minden dlct, minden bónuszt).

Apropó dlc, az összes dlc és kieg párhuzamos tartalom és egyik sem kötelező, így szabadon választott sorrendben aktiválható/beszerezhető. Tényleg azt veszed csak meg, amit szeretnél, ellentétben a többi mmo lineáris, egymásra épülő kiegészítőivel.

Ha már panaszkodsz, akkor inkább a bugok és a folyamatos nerf miatt tedd, illetve annyian játszanak a játékkal, hogy közösségi eventek alatt a szerverek sokszor összefossák magukat, amelyet képtelenek megoldani, hiába bővítenek.
8.
8.
#7: Nah mind1... csak ha ocsároltok 1 jàtékot akkor azt indokkal ha tehetitek.

Azt hiszem elég indokot soroltam fel.Attól függetlenül nem ócsároltam.Sőt elsewyr előtt hagytam abba, amit majd egyszer folytatni szeretnék.
El lehet adni természetesen. Csak nem mindegy, hogy 10g-t vagy 30.000-t kapsz egy dologért.Farmolni úgy , hogy közben válogatom mit veszek fel... .Inkább nem írok rá semmit.
A legnagyobb baj vele, hogy előfizetés nélkül a játék csak idegesíti az embert.Persze csak max szinten, és azt aki picit komolyabban szeretné venni.
Ugye a kereskedelmi guildeknek van heti összege.Mindegyiknél más.Vagyis neked annyit kell forgalmaznod minimum.Vagy befizetni valamennyit.A komolyabb corpoknál ez az összeg már elég komoly.Cserébe jó helyen van általában az árusuk.Na itt már azért jól jön egy ESO+ és a végtelen hátizsák az anyagoknak.
Nem azt mondtam , hogy casual szinten játszhatatlan lenne a játék.Csak azt ha tovább akarsz lépni, bizony kell az előfizetés.Arról nem is beszélve, hogy az előfizetéssel új területeket kapsz, recepteket stb... .Ami baromi jól jön.Persze ezt meg tudod venni a második számo fizető eszközért hiszen mindig van aki jó pénzért vált neked.De ehhez megint visszakanyarodunk oda , hogy farmolni kell.
7.
7.
JohnSpartan
Nem tudom, én a jàtèk kisebb nagyobb hibài ellenére is elégedett vagyok vele. Az meg hogy eggyesek nem tudnak eladni mert nincs guildje nem is tudom mire vélni... eddig is el tudtam adni ami nem volt szükséges a karakteremnek és ez után is el fogom tudni adni. Max a bank mérete lehetne nagyobb mert ha mindent ki akarsz tanulni a szakmákból akkor sok hely kell a fejlesztésekhez való apróságoknak, de ott is tudsz sporólni ha csak azt tartod meg amivel tudod is fejleszteni, nem minden szart felveszel és beteszed a bankba... Csakis specifikusan 3-4 szakmát tanultam amihez mindig volt hely a bankban. Az invertorimba is csak azokat szedem fel amit tudom hogy késöbb használhatok. Válogatni kell a sok szemét között nem mindent lootolni, jó hogy nincs 1 dkg helyetek sem...
Bossokra sem nagyon kell várni mivel max ha 3-5 percet kellett vàrom rájuk. Dungeon-be meg amugy is 4-en kell lemenni... nem tudom ki volt olyan hülye hogy lement mert 1dül nem is sikerülhetett az is biztos...
Nah mind1... csak ha ocsároltok 1 jàtékot akkor azt indokkal ha tehetitek. Haverom is porba tiporta ezt az online vonalat azt mondatam neki hogy talán pàr órát lehet nyomni kéne azt majd eldől, nem is báta meg. Nyilván nem lesz egy skyrim szinvonalu story benne sem olyan szintü harcrendszer de szerintem egy elég jó összetett mmorpg amit mai napig frissitenek és nyomjàk bele a tartalmat.
6.
6.
Extol
Arra lett volna eszük inkább hogy végre összesimítsák az összes fiókot Steam-el
5.
5.
#3: MMO része a gazdaságon érződik.Pl nem tudsz eladni ha nincs guilded, corpod, vagy nem is tudom hogy hívják a játékban.Ez max szinten nagyon fontos.5 Guilded lehet .Ebből 2-3 esetleg 4 -et az aukcióra tartasz.Mert nem úgy van mint máshol, hogy odamész egy npc-hez és mindent látsz.Csak az adott Guildnek a listáját látod akik megnyerték azt a kereskedőt a hétre.Ha nem tudtak nyerni , eladni sem tudsz.Ezért kell 2-3 ilyen minimum.
4.
4.
Heldengeist
#3: Nem, amikor én próbáltam tényleg nagyrészt "egyedül" mentem, csak mindig két tucat másik játékos rohangált és ugrabugrált körülöttem, mint holmi félőrültek. 0 immerzió. Plusz akárhányszor felvettem egy questet, mire elértem egy dungeon végére, kinyírták a bosst és lehetett egy tucat másik játékossal sorban állni, hogy mikor respawnol. Egy kalap szar volt a játék. Még az alapdíjat sem érte meg, nemhogy előfizetést még amellé.
3.
3.
kanguru
Nem nagyon erzodik rajta, hogy mmo szerintem 99% ban egyedul maszkal az ember max coop rpg. A harc meg 1-2 skill spammelesenek tunt, nagyon fura animaciokkal.
kb animation canceling nelkul jatszhatatlan.
2.
2.
Heldengeist
#1: Én talán két ingyen hétvégével ezelőtt próbáltam, nekem már annyi is épp elég volt. A leírásod alapján mostanra még nagyobb időpazarlás, mint akkor volt.
1.
1.
2-3 Hónapot nyomtam.Alap játékot vettem meg aki tartalmazta a morrowind kiegészítőt. Történet tetszett.Elolvastam mindent amit találtam.Gazdasága már nem annyira.Jó guildet kell találni, akik jó helyen bérelnek emberkét, hogy tudj értékesíteni bármit is.
És talán amiért nem is játszom vele.Hiába tetszik, de ha nem fizetsz elő baromi sok bosszúság ér.Táskák mérete... .A legfontosabb, és talán egyetlen ami meghatározza a játékot.Nem tudsz farmolni, mert nem hiszem van olyan személy a földön, aki 5 percenként rohan letenni a cuccát.igazából le sem tudja, mert a bank sem korlátlan... .Eladni pedig, a fent nevezett okoknál fogva korlátozottan tudsz.
Szóval hiába vetted meg a játékot, hiába lenne ingyenes a továbbiakban , nem az.Ettől függetlenül tényleg jó játék.Tervezem majd befejezni.De egyenlőre nagyon nagyon sok minden előzi meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...