Alaposan megvágták a bónuszokat a Gearboxnál

A Gearboxnál átlagon aluli bérért dolgoznak a fejlesztők, amit bónuszokkal kompenzál a cég. A Borderlands 3 sikere után vaskos prémiumban reménykedtek a csapat tagjai, azonban a vártnál lényegesen kisebb összeget kapnak kézhez.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Hagyjuk mar ezt vegre, az Aliens nagyon jo gamma, egyik legjobb Aliens cim,a Battlebornt meg az idiota sajto es jatekosok csinaltak ki, mert azt mondogattak, hogy Overwatch klon holott 0 koze van hozza...de hozzatok fel ujra meg ujra ferditve a tenyt!
#5
Ez itthon is így van elég sok helyen, ha nem lenne bónusz akkor kitörölhetné az ember a valagát az összeggel.
#4
#3: Hát a harmadik részt elnézve túl komolyan senki nem dolgozott. Máshogy nem tudom megitélni a dolgot. Egyes részeit elnézve sem találni kiemelkedő pontot a játékban, nem tudom azt mondani, hogy valakik legalább mindent beleadtak.
#3
#2: Szerintem azt mi nem tudhatjuk,hogy ki érdemli meg,mert nem láttuk,hogy a csapat egyes tagjai mennyit dolgoztak.Nem védeni akarom a Gearboxot,mert jó pár kritikán aluli alkotást adtak már ki és lényegében csak a Borderlandsből élnek(de az is maximum egy erős közepes).
#2
Azt sem érdemlik meg
#1
Nagyon hullámvasútazik a Gearbox az elmúlt években, volt amikor erősen rezgett a léc...ezért is kétlem, hogy valaha is bevállalják majd a Brothers in Arms folytatását :(