Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

  • Írta: gorien
  • 2020. április 3.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.

Tegnap óta, ahogy a múlt héten megígérték, bezsebelhetjük az Epic Games Store-ban a Gone Home-ot, a Hobot és még a The Jackbox Party-sorozatból önállósodott Drawful 2-t is. Az első a sétaszimulátorok hajnaláról származik, a második a Torchlight alkotóinak akció-kalandjátéka, a harmadik pedig egy barátokkal játszható partijáték, amely az Activity rajzokat kitalálós feladványaihoz hasonló.

Jövő hétre, azaz április 9-re, az Epic Games Store egy játékot jelentett be – ami addig persze változhat, nem ritka, hogy utólag dobnak valamit még bele a kosárba az üzemeltetők. A következő szabadon felmarkolható alkotás a Frogwares Sherlock Holmes-sorozatának 2014-es darabja, a Crimes & Punishments. Ebben a nyomozós játékban hat bűnügyet oldhatunk meg a világ egyik leghíresebb nyomozójának bőrébe bújva.

42.
42.
Macifasz
#37: Hol pampogtam én? Hol mondtam, hogy "jaaaj, a csúnya crytek bánt engem, pedig én csak egy igazságharcos vagyok bürürühüüüü". :-D Szokásodhoz híven, nagyon elvagy tévedve, de sebaj...téged így szeretünk. :-)
37.
37.
crytek
#35: Úgy úgy ,már vártam. Egyszer fordítom a szavaitokat ti ellenetek már szóvá teszitek... Rámzudítani jó ,de amikor ti kapjátok már pampogtok.Önmagatok paródiája vagytok.
35.
35.
Macifasz
#31: Fúúú, jaaaj, nem írtam oda, hogy majd csak 9-én szerzem be, most aztán megfogtál. :-D Az egy dolcsi pedig csak a szemléltetése akart lenni annak, hogy ha valaki, akkor te SOHA nem veszel teljes áron játékot, mindig azt keresed és lesed, hogy mi mikor lesz a legolcsóbb, és vered a tamtamot, ha valami, ami érdekel téged, még nem olcsó vagy egy humble része. Viszont mindezek mellett prédikálsz és olyan szavakat használsz, hogy fillérbaszás, majd aztán nem érted, miért bántanak téged, téged, a szegény igazság bajnokát, aki csak jót akar az emberiségnek, hogy folyton folyvást ekézi az EPIC Game Launchert. :-D Mondjuk szó mi szó vicces, hogy hétről-hétre belefutsz ugyan abba a pofonba, majd ugyan úgy rácsodálkozol, mint a legelső alkalommal. Írni is nehezebb lenne ennél jobb komédiát. :-D
34.
34.
crytek
#33: Ej ez most betalált.Mondom is a bankomnak azt a 35 millát költsék el ők nekem már nem is kell,mert lealázott egy 8 éves...
33.
33.
#26: Ahogy megígértem, LESZARJUK!

#31-es válaszodra pedig.... .8 éves unoka húgom többet költ play áruházban buborékos játékokra mint te a .... .Igaz ő bőven intelligensebb. Azért nem hangoztatnám helyedben ezeket, egy gamer oldalon, mert ciki... .

Na akkor megint jöhetnek a számok.
32.
32.
godach
#31: Úgy kivágnálak innen, hogy soha többet nem lenne kedved visszajönni, komolyan mondom.
Ez a fajta nagyképű és kötekedő stílus még mindig érthetetlen számomra, hogy nem tűnik fel a moderátoroknak...
31.
31.
crytek
#28: Ok. Örülök neki hogy időutazó vagy mivel az csak április 9-étől lesz elérhető :)
Lottószámok esetleg?

1$-ért? Évek óta nem vásároltam semmit 1 $-ért mivel a humble havi csomagja 12$-os...Gondoltam szólok... :)
28.
28.
Macifasz
#26: A Sherlock Holmest igen. Remélem nem lesznek álmatlan éjszakáit tőle, nem venném a szívemre, ha te, mint nagy szabadságharcos, telesírnád a kis párnádat. A fillérbaszás kifejezés pedig még mindig nevetséges a te szádból, aki rendre 1 dollárért veszi a játékokat és kiveri a hisztit, ha egy tripla A játék 3 hét után már nem ennyibe kerül. :-D
27.
27.
PiszkosFred
#26: Hé zsebspartacus, az Unreal motor már smafu, az már nem is hoz nekik pénzt?

Vicces, mert azt bezzeg használod TE is és így tömöd a zsebét az Epicnek, te "lázadók" gyöngye :D
24.
24.
Macifasz
#21: És - ahogy Korio is írta - neked és a hozzád hasonló többi picsoginak SEMMIRE nincs ráhatásotok. :-D Hitegethetitek magatokat eféle álmokkal, meg gondolhatjátok azt, hogy ti vagytok naaaaaaagy igazságharcosok, akik mindenkiért kiállnak, de csak lejáratjátok vele magatokat. Nem is kicsit. :-D És ez nagyobb tény, mint a számok, amikkel rendre dobálózol. Bocs, hogy ezt tőlem kellett megtudnod.
23.
23.
Macifasz
#15: Az, hogy a számok téged igazolnak nem változtat azon a tényen, hogy irritáló, fárasztó és szánalmas, amit művelsz. Akár itt, akár más fórumon, legyen az magyar vagy külföldi.
22.
22.
#21: Van neked a lo..ra arra hatásod.
Attól még , hogy 100x leírod a számok téged igazolnak, baromi leszarja mindenki.
Menj ki az utcára , kiabáld bele a nagyvilágba AZ EPIC SZAR!
Nem veszed észre, hogy lejáratod magad minden posztnál?

Egyébként köszönöm az ingyen játékokat az EPIC-nek.Volt amiért nem adtam volna soha pénzt, de kipróbálhattam.Amire pedig adtam volna, széles mosoly kíséretében elfogadtam.
Na akkor most már leírhatod, hogy a számok TÉGED! igazolnak.
Aztán leírjuk LESZARJUK!
Játszhatunk ilyet , meglátjuk ki unja meg hamarabb.
21.
21.
crytek
#20: Ennél nagyobbat nem tévedhettél volna...

Pont hogy a netet ,a világot telesírok miatt tart ott az epic ahol = szánalomisztánban a szottyos bevételeivel.. Szóval CSAKIS nekünk sírogépeknek van ráhatásunk mivel mi vagyunk azok akik a büdös életbe egy fillért se fognak költeni és ezt ők büszkén közlik is a kis szánalmas táblázatukban had röhögjön rajtuk a világ.

Bocs hogy ezt tőlem kellett megtudnod.
20.
20.
PiszkosFred
#19: Akkor, mint az oviban, kezdjük elölről: senki sem vitatja azt, amit állítasz, így jelenleg magaddal vitatkozol.

Egyszerűen arról van szó, hogy jelenleg az epic dolgait és üzleti politikáját rajtad kívül senki le sem sz.rja. Nem a mi pénzünk, közünk hozzá semmi és bármennyire is azt hiszed, hogy van ebbe beleszólásod vagy ráhatásod, kérlek alássan, NINCS. Te egy nyomorult kis porszem sem vagy a gépezetben, még egy kipukkadt finggal teli lufi sem. De, még mielőtt félreértenéd és mennél sírva panaszkodni, én sem, és a többiek sem. Erről van szó.

Szívesen!
15.
15.
crytek
#13: Ott is ekézek a fost bőven..nem kell aggódnod. De a szókaraténál a közzé tett számaik sokkal beszédesebbek..és engem igazolnak.
14.
14.
Obi Wan Kenobi
#12: Jól értem, hogy egy afféle aberrált misszionáriusként tekintesz magadra?
13.
13.
Macifasz
#12: Akkor - a te szemléletebe kapaszkodva - egy olyan embert, aki arra tette fel az életét, hogy minden alkalommal, minden platformon ahol csak tudja, beleköt egy cégbe, szintén mindenhol ekézni kell. ;-) És adj hálát az égnek, hogy nem beszélsz angolul, ugyan a külföldi fórumokon sokkal de sokkal durvább bánásmódban részesítenének annál, mint amit itt szoktál kapni. ;-)
12.
12.
crytek
#11: Aki erre tette fel a cégét azt sajnos ekézni kell mindenhol nem én tehetek róla ők csinálták és csinálják folyamatosan maguknak..Sajnos angolul nem tudok pedig több az angol gamer fórum mint a magyar.
11.
11.
kryszisz
#7: Lefordítom neked a lényeget abból, amit PiszkosFred írt: Vannak azok az Epic Store haterek/ignorálók, akik csendben nem regisztrálnak rá, és csendben nem mennek rá az ingyen gémekre. Meg vagy te, aki MINDEN adandó alkalommal (sanszosan) MINDEN platformon ahol csak tudod elmondod, hogy mekkora fos szar az egész, dögöljön meg mind, és vannak, akik ezt már gecire unják itt, és máshol is (mondjuk, nem én, legalább van mit olvasnom unalmas perceimben:P) Teccikérteni?
10.
10.
crytek
#9: Akkor sem állja meg a helyét bárhogy színezed.
9.
9.
PiszkosFred
#7: Egy, az "1 dollár bundlevadász" titulus nem pejoratív jelző, teljesen korrekt a dolog, emiatt kár felháborodnod, kettő, kb. ugyanúgy 18+ éve lopjuk a napot az SG-n, aránylag aktívan, így hagyjuk a rizsát kérlek! :)
8.
8.
Obi Wan Kenobi
#7: Nem elég, hogy ostoba vagy még unalmas is.
7.
7.
crytek
#5: "a bevallottan "1 dolláros bundlevadász" Igen amikor a hazugságnak híre megy ez van belőle...
Ilyet nem vallottam be soha... Humble havi eleve 12$-os.. Az meg hogy én megveszek egy csomagot eladogatom majd ami nekem kell az ingyen lesz nem egyenlő azzal hogy pl a steamen az elmúlt 2 hétben vagy 30 ingyen game-et lehetett behuzni....
Komoly félreértések vannak. De hát ezt szüli amikor valaki csak okoskodni meg fröcsögni akar..
Most pl a Bards Tale IV ,Turok 2 és a Hitman 2 van ingyen a bundle miatt.. ezt bárki tudja magának nem mágia és atomfzika..

Nem mellesleg soha egyetlen egy másodpercig se mondtam és írtam sehol hogy az epic azért hulladék mert kínai..én leszarom ki milyen nemzetiségű akárki látja a géped adatait kb bármikor. Én mivel nem vagyok terrorista nem érdekel ez a dolog.
Sokkal több a baj minthogy kínai kézben van..ez az a dolog ami kb a gyűlöletben 0.1%-ot se tesz ki
5.
5.
PiszkosFred
#4: Félreérted.

TE élsz konstans rettegésben az EPIC fenyegetettség miatt, pánikszerűen olvasol el minden cikket, titkos utalásokat és jeleket vadászol a sorok között és közben kombinálsz, agyalsz (természetesen alufólia sisakkal a fejeden) és számolod a steam és epic közti bevételkülönbséget, majd büszkén trombitálod szét az összes fórumon és összes kommunikációs platformon, ha "rájössz" valamire. :) (a vicc az, hogy a hétköznapi életben hordott és használt cuccaid 90%-a szintén kínai, miközben tőlük rettegsz igazán)

Természetesen mindehhez jogod van, te ebben a világban létezel, számodra az egyetlen cél az életben, ezért kellsz fel reggeleni, nincs is ezzel gond, elfogadom és megértem. Emberek vagyunk, különböző célokkal és értékítéletekkel, ez így van rendjén.

Az mondjuk furcsán veszi ki magát, amikor TE, a bevallottan "1 dolláros bundlevadász", akinek az accountja tele van kismillió olcsó (urambocsá' ingyenes) sz.rral csinálsz (értsd, próbálsz) viccet bárki 0 perces játékidős ingyen játékokkal teli accounjából. De, biztos megvan erre is a magyarázat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...