Modern Warfare - ingyen multiplayer a hétvégére

  • Írta: szlav
  • 2020. április 3.
  • Akció
Link másolása
A Call of Duty: Warzone népszerűsége továbbra is töretlen, de nem árt néha a változatosság. A hétvégén bárki ingyenesen belekóstolhat a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjába is.

A végéhez közelít a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, s kár lenne tagadni: az ingyenesen játszható Warzone némileg ellopta a tradicionális többjátékos mód lendületét. A két játékmód persze így is vígan éldegél egymás mellett, a jelek szerint pedig az Activision és az Infinity Ward nem bánja azt sem, ha a szokásosnál is nagyobb az átfedés a két tábor között.

Ma este 7-kor ugyanis egy közös nevezőt kap a Warzone és a Multiplayer szekció: a Stocked Up, Locked Down névre keresztelt ideiglenes playlist két pályát, a 6v6-os Shoot House-t és a 10v10-es Atlas Superstore-t tartalmazza majd. A Team Deathmatch, Domination és Hardpoint szabályrendszerei alatt egész hétvégén ingyenesen (és közösen) játszhatnak tehát a Modern Warfare és a Warzone játékosai.

Akkor is érdemes lesz felnézni a két játék egyikébe, ha nem izgat titeket az új playlist, ugyanis a napokban a játék online store-jában egy ingyenes ajándékcsomag vár mindenkire. Ez 10 szintugrást tartalmaz a jelenlegi Battle Passhez, ami nyilvánvalóan jó hír azok számára, akik igyekeznek kisajtolni a maximumot a szezonbérletből.

5.
5.
Kapydani
Engem megnyőzött a time to kill sokkal pörgősebb mint a brben sajnos a magas euro miatt így sem olcsó de ismerve a kiadót én ennek is örültem.
4.
4.
r3dman
#3: Semmi szerver hiba nem volt csak egy újabb siránkozó.
3.
3.
#1: Egyszer nem fagyott le, vagy volt jatszhatatlan, te milyen nettel nyomod?
1.
1.
logic5
Így is meg vannak halva a szerók a sok ingyenélő miatt, ez most még kellett.. Grat! Már bánom, hogy megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...