Többjátékos móddal bővül a Darkest Dungeon

  • Írta: szlav
  • 2020. április 3.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb DLC-csomaggal bővül a Darkest Dungeon, a szokásos új kasztok vagy helyszínek helyett azonban egy online harci arénát kapunk. Készüljetek, mert a The Butcher's Circus megnyitja a kapuit!

Azt gondolhatnánk, hogy a Darkest Dungeon PvP-módja csupán egy kegyetlen áprilisi tréfa, de a Red Hook Studios biztosított minket róla: a The Butcher's Circus nagyon is valódi. Bizony, a hírhedten kegyetlen roguelike újabb módszert talál arra, hogy megkeserítse az életünket, immáron nem csak élőholtak, vámpírok és földöntúli szörnyetegek csinálhatnak ki bennünket, de más játékosok is.

Oké, a helyzet talán mégsem annyira vészes, hiszen a The Butcher's Circus egy önálló helyszínként funkcionál majd a jól ismert falucskán belül, a belépés pedig teljesen opcionális lesz. A PvP-harcra kihegyezett arénába belépve az lesz az első dolgunk, hogy összeállítsunk egy négyfős álomcsapatot: az itteni hőseinknek semmi köze nem lesz a kampány során összeverbuvált csapatunkhoz, tehát gondolhatunk úgy is erre, mint egy teljesen önálló játékmódra.

Miután összeállt a banda, szembeszállhatunk más játékosok csapataival a jól ismert, körökre osztott harcrendszer segítségével. A jó taktika tehát kulcsfontosságú lesz, főképp akkor, ha meg szeretnénk mászni a játék kompetitív ranglétráját.

A Darkest Dungeon: The Butcher's Circus egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de Steamen már kívánságlistára tehetjük azt. Ami pedig a folytatást illeti, csekkoljátok le a Darkest Dungeon II előzetesét!

1.
1.
Cole
Na erre kíváncsi leszek, bár nem vagyok nagy PvP semmilyen téren. Sokat nem hiszem, hogy használom majd. :D
De nagyon várom már a második részt. Az elsővel rengeteget játszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...